FARVEL NATURGRESS: En gravemaskin og en lastebil sørger for å fjerne naturgresset på Briskeby Arena. (Foto: Jo E. Brenden)

Her forsvinner HamKam-gresset

Gravemaskinene er i gang med å fjerne naturgresset på Briskeby Arena. – Jeg føler ingen vemod – snarere blir dette veldig bra, sier daglig leder Victor Lilleengen.
Jo E. Brenden
Publisert 08.08.2011 kl 13:02 Oppdatert 08.08.2011 kl 14:01

Tips en venn på e-post:– En æra er over. Men sett med HamKams øyne er det veldig positivt både for bredde- og toppidretten at vi nå endelig får kunstgress på Briskeby, sier daglig leder Victor Lilleengen i HamKam.

Samler klubben

Gravemaskin og lastebil var på plass på matta mandag morgen, og allerede ved 13-tiden samme dag var halve gressmatta borte.

– Når vi får det nye kunstgresset på plass, kan vi utnytte anlegget bedre og skape et bedre treningsmiljø også for de yngre HamKam-spillerne på Briskeby. Tiden der vi spredte oss rundt omkring i byen er over. Nå kan også bredden i klubben få en nærhet og følelse med klubben som de ikke har hatt tidligere, sier Lilleengen.

To kamper utsatt

16. september skal det nye kunstgresset være på plass på Briskeby:

– Den helgen skal vi ha åpning med litt aktiviteter, også har vi storkampen mot Kongsvinger som forhåpentligvis vil trekke en del publikummere.
På grunn av anleggsperioden er to hjemmekamper utsatt. Kampen mot Strømmen spilles 21. september, mens kampen mot Alta ennå ikke har fått noen ny dato.

På forsiden nå


- Politisk død uten topplass

Johan Aas vil trekke seg fra fylkesstyret i Hedmark Frp dersom han i formiddag taper kampen om gjenvalget som fylkesleder.

Frp-nei til fengsel i Elverum

Hedmark Frp vil verken ha nytt fengsel eller treningsområde for politiets spesialstyrker til Elverum.

Garanterer 110 km/t på E6 i vår

Stortingsrepresentant Tor Andre Johnsen garanterer at fartsgrensen på E6 blir hevet til 110 km/t i løpet av våren. Han regner med at det blir samme hastighet på når den nye rv3/25 når står klar.