Hele gjengen fra Trippelkonserten: Einar Stray, Therese Aune, Pål Moddi Knutsen, Hanna Furuseth, Ofelia Østrem Ossum og Jørgen Nordby Henriksen. (Pernille Storholm Skaret)

Gåsehud i Hønsehuset

På forhånd hadde Volum-sjefen satt gåsehudgaranti på Trippelkonserten i Hønsehuset på Gaarder Gård. Moddi, Therese Aune og Einar Stray innfridde.
Pernille Storholm Skaret
Publisert 25.06.2010 kl 22:21 Oppdatert 25.06.2010 kl 22:21

Tips en venn på e-post:Med trekkspill, keyboard, cello, fele, gitarer og trommer, var Pål Moddi Knutsen, Therese Aune og Einar Strayog band klare for å bergta publikum i det som tidligere var hønsehuset til Gaarder Gård midt i sentrum av Elverum.

Bildeserie: Se konserten i biler her

I overkant av hundre mennesker ville få med seg trekløveret på fredag, og aldersmessig var publikum i alt fra barneskole- til pensjonistalder.

De tre hovedpersonene regnes for å være «up-and-coming» i nasjonal sammenheng, med Moddi som den aller mest kjente. Egentlig spiller de hver for seg, men innimellom slår de seg altså sammen. Reportoaret besto av noen sanger fra hver av artistene som alle kompet på. I tillegg var noen av sangene skrevet av de tre i fellesskap.

På forsiden nå


Vil spore ulven

Engerdal Sankarlag vil spore rovvilt med snøscooter. Formannskapet sier ja.

– Vi er forbannet, og vi føler oss lurt

NRK Hedmark og Oppland må ta de største kuttene når NRK-ledelsen skal spare penger. 14 årsverk forsvinner. Reaksjonene er sterke på at hver femte journaliststilling i NRK Hedmark og Oppland forsvinner.