Susanna: Wild Dog

Per Kristian Hansen
Publisert 15.03.2012 kl 13:38 Oppdatert 15.03.2012 kl 13:38

Tips en venn på e-post:Susanna Karolina Wallumrød er kanskje best kjent for sine utgivelser med The Magical Orchestra som blant annet har gitt oss en rekke fantastiske coverversjoner som Joy Divisions ”Love Will Tear Us Apart”. En versjon som stadig oftere nevnes blant tidenes beste covere. Dette er likevel hennes tredje ”soloalbum” – denne gangen med bare egne låter.
Med på laget har hun en rekke dyktige norske musikanter samt Jeremy Gara (Arcade Fire) og folk som har spilt med blant annet Bonnie ”Prince” Billy, Tom Waits og Laurie Anderson. Men som alltid er det suverene Susannas fantastiske stemme som er det bærende elementet. Dette er et fenomenalt flott album med ti magiske sanger som det er umulig å plassere i noen musikalsk bås. På et album uten dødpunkter, er imidlertid nakne, kabaretaktige ”Rolling on Rolling Stone”, aldeles praktfulle ”Oh, I Am Stuck” og dynamiske ”Imagine” for øyeblikket mine favoritter. Dette er kanskje hennes beste album – i alle fall foreløpig…

På forsiden nå


Vil spore ulven

Engerdal Sankarlag vil spore rovvilt med snøscooter. Formannskapet sier ja.

– Vi er forbannet, og vi føler oss lurt

NRK Hedmark og Oppland må ta de største kuttene når NRK-ledelsen skal spare penger. 14 årsverk forsvinner. Reaksjonene er sterke på at hver femte journaliststilling i NRK Hedmark og Oppland forsvinner.