LEDER: Alexandra Bech Gjørv er ny styreleder i Eidsiva. (Foto: Scanpix)

Alexandra Bech Gjørv er ny styreleder i Eidsiva

Alexandra Bech Gjørv er valgt til ny styreleder i Eidsiva Energis konsernstyre. Hun avløser Ingeborg Moen Borgerud, som ønsker å fratre etter fire år som styreleder og tre år som styremedlem i Eidsiva.
Alexander Synstad
Publisert 01.06.2012 kl 13:12 Oppdatert 01.06.2012 kl 13:12

Tips en venn på e-post:Alexandra Bech Gjørv er leder av 22. juli-kommisjonen. Hun har mangeårig erfaring fra ulike stillinger i Norsk Hydro, og sist som direktør for Ny energi, Statoil Hydro ASA.

Hun er styremedlem og medlem av revisjonsutvalget i Norske Skog ASA, og tidligere styremedlem i Eidsiva Vekst.

Hun har også vært nestleder i styret for NRK og styreleder for Senter for fornybar energi ved NTNU, Sintef, melder Eidsiva i en pressemelding.

22. juli kommisjonen legger frem sin rapport ca. 10. august. Alexandra Bech Gjørv tiltrer derfor som styreleder i Eidsiva 1. september.

Reidar Åsgård konstitueres som styrets leder fram til 1. september. Anne Marie Pettersen (varamedlem for Alexandra Bech Gjørv) møter som styremedlem i samme periode.

Nye styremedlemmer

Monica Haugan, Svein Håvard Sørum og Kari Broberg ble også valgt som nye medlemmer av konsernstyret. Reidar Åsgård og Sigmund Thue ble gjenvalgt som styremedlemmer.

Monica Haugen er utdannet ved Norges Handelshøyskole og er ansatt som finanssjef i Utstillingsplassen Eiendom AS på Hamar.

Svein Håvard Sørum er utdannet ved BI på Gjøvik og er viseadministrerende direktør ved Strand Unikorn AS i Moelv. Kari Broberg er utdannet siviløkonom fra BI, og er ansvarlig for strategi og forretningsutvikling ved Norwegian Centres of Expertise i SINTEF Raufoss Manufacturing.

Det er bedriftsforsamlingen i Eidsiva Energi som velger styreleder og styremedlemmer.

På forsiden nå


Flere til sjukehus etter trafikkulykker, promillekjøring, bilbrann og bråk

Østlendingen gir deg siste nytt fra Hedmark politidistrikt og 110-sentralen Innlandet.

Frp-ledelsen helstekes i sitt eget fett

Kommentar av Arve Øverby

Jan Magnus (32) vant én million, uten å ha sju rette i Lotto

Nå kjøper han akvarium og drar på London-shopping med kona