OVER 1100: Det var tettpakket i Hof-Åsa da Vassendgutane dro i gang med sin konsert lørdag kveld. (Alle foto: Tor-Arne Rønning)

Kjempekveld i Hof-Åsa

Folksomt var det på idrettsplassen i Hof -Åsa da Vassendgutane inntok scenen lørdag kveld. Over 1100 betalende er arrangøren Åsa idrettslag fornøyd med.
Tor-Arne Rønning
Publisert 01.08.2011 kl. 03:00 Oppdatert 31.07.2011 kl. 22:18

Tips en venn på e-post:


VIL TILBAKE: Vassendgutane likte seg og vil tilbake.
STILLE MINUTT: Marit Pettersen tente lys og markerte terroraksjonen.
HØY STEMNING: Stemningen var på topp hos publikum.
SOLGTE EFFEKTER: Grethe Komperudsbråten og Janne Marie Nedgård var funksjonærer og solgte Vassendgutane-effekter.

– Både vi og Vassendgutane er veldig godt fornøyde med konserten. Alt foregikk uten uhell og tull av noe slag. Dette kunne ikke blitt bedre, sier leder i Åsa idrettslag, Marit Pettersen.

Del på Facebook

Kroner i kassa

Hun takker alle funksjonærene, rundt 100 i alt, både egne i idrettslaget og innleide, for innsatsen. Uten disse hadde ikke arrangementet vært mulig å gjennomføre.

Folk kom fra fjern og nær for å høre Vassendgutane, som er et av landets mest populære konsertband i øyeblikket og trekker mye folk over alt.

Mye folk var det også på idrettsplassen i Hof-Åsa, og det ga kjærkomne kroner i kassa til idrettslaget.

Det var første gang man hadde en slik konsert, og med den suksessen dette ga, kan det være fristende å prøve seg igjen.

Vassendgutane ga også klart uttrykk for at de gjerne vil komme tilbake til den driftige grenda i Åsnes. Publikum kommer garantert tilbake ved en senere anledning også.

Markering

Terroraksjonene for en drøy uke siden ble markert med så vel lystenning som stille minutt og allsang der «Lys og varme» var sangen som ble framført.

Denne minnemarkeringen ble gjennomført før konserten startet og ble en gripende stund før det hele rullet i gang for fullt med Vassendgutane Ernst Brune på trekkspill, Rune Brautaset, gitar og sang, Lars Erik Vågsæter, steelgitar, Leif Arthur Johan Bjørdal, gitar og sang, Leif Aase, elgitar, Bjørn Marius Øyehaug, trommer og Sindre Aam, bass og sang.

Det var både mat og alkoholservering under konserten, og det foregikk uten problemer av noe slag. Stille og fredelig, men naturlig nok med godt humør.

Totalt sett ble det en kjempekveld på idrettsplassen i Hof-Åsa lørdag. Så vellykket at det trolig blir flere av samme slaget.

Les mer om:  Solør 

På forsiden nå