SPENTE FØR ÅRETS FESTIVAL Tom Martin Kjelstad Hartviksen og Line Galaasen i Trysilfestivalen gleder seg over godt forhåndssalg. (Arkivfoto: Torill Kolbu)

Har tidoblet forhåndssalget

Med drøyt to uker igjen til årets Trysilfestivalen har festivalsjef Tom Martin Kjelstad Hartviksen trua. Trysilfestivalen har tidoblet forhåndssalget fra i fjor.
Ola Kolåsæter
Publisert 04.06.2012 kl 14:22 Oppdatert 04.06.2012 kl 14:22

Tips en venn på e-post:


ROCKELEGENDE: Dave Evans, originalvokalisten i AC/DC, kommer til Trysilfestivalen. Legenden er et trekkplaster blant rockeinteresserte. (foto: promo)

– Vi er kjempefornøyd med salget så langt, sier festivalleder for Trysilfestivalen, Tom Martin Kjelstad Hartviksen.

Med to uker igjen til festivalstart er det nå solgt 150 billetter. Det er ti ganger så mange som i fjor.

– Forhåndssalget i fjor ikke var all verdens, men det ikke lett å selge forhåndsbilletter til arrangementer i Trysil. Slik sett er 150 veldig bra, sier en fornøyd festivalleder.

Han tror det er flere grunner til det gode forhåndssalget.

– Programmet er bredt og godt, og vi har en flott miks av lokale helter og nasjonale artister. Dessuten ser vi at interessen for Dave Evans, den første vokalisten i AC/DC, er stor. Det er ikke dårlig at vi får en internasjonal legende til Trysil! Vi hadde ikke nok publikum i fjor, men gjennom en spørreundersøkelse vet vi at de som var der var kjempefornøyd med opplevelsen. At de snakker positivt om festivalen til sine venner og bekjente er helt avgjørende for interessen, tror Hartviksen.

På forsiden nå


...

Med riktig napp kan du til sommeren fiske inn en bil til 400.000 kroner

Har du fiskelykke? Sett av tre dager neste sommer. Det kan bli lukrativt.

...

■ Therese Johaug langt bak Marit Bjørgen ■ Torgeir Bjørn: – Bedre enn i fjor

– Er ikke bekymret