SPENTE FØR ÅRETS FESTIVAL

SPENTE FØR ÅRETS FESTIVAL: Tom Martin Kjelstad Hartviksen og Line Galaasen i Trysilfestivalen gleder seg over godt forhåndssalg. (Arkivfoto: Torill Kolbu)

Kjøp bilde

Har tidoblet forhåndssalget

Med drøyt to uker igjen til årets Trysilfestivalen har festivalsjef Tom Martin Kjelstad Hartviksen trua. Trysilfestivalen har tidoblet forhåndssalget fra i fjor.

ROCKELEGENDE: Dave Evans, originalvokalisten i AC/DC, kommer til Trysilfestivalen. Legenden er et trekkplaster blant rockeinteresserte. (foto: promo)

Kjøp bilde

– Vi er kjempefornøyd med salget så langt, sier festivalleder for Trysilfestivalen, Tom Martin Kjelstad Hartviksen.

Med to uker igjen til festivalstart er det nå solgt 150 billetter. Det er ti ganger så mange som i fjor.

– Forhåndssalget i fjor ikke var all verdens, men det ikke lett å selge forhåndsbilletter til arrangementer i Trysil. Slik sett er 150 veldig bra, sier en fornøyd festivalleder.

Facebook-knapp kommer her

Han tror det er flere grunner til det gode forhåndssalget.

– Programmet er bredt og godt, og vi har en flott miks av lokale helter og nasjonale artister. Dessuten ser vi at interessen for Dave Evans, den første vokalisten i AC/DC, er stor. Det er ikke dårlig at vi får en internasjonal legende til Trysil! Vi hadde ikke nok publikum i fjor, men gjennom en spørreundersøkelse vet vi at de som var der var kjempefornøyd med opplevelsen. At de snakker positivt om festivalen til sine venner og bekjente er helt avgjørende for interessen, tror Hartviksen.