Annonsørinnhold fra

Hva er dette?

 
 

– Arbeidsmiljøet vårt er unikt!

Per Erik (t.v.), Hans Petter, Line, Bente og Vidar stortrives på jobb i lokalbutikken på Hamar. Så hva er hemmeligheten?

Annonsørinnhold fra

Det er allerede skikkelig førjulsstemning hos TK Gulv & Interiør på Furnes. Latteren sitter løst. Her har de ikke bare tiårsjubileum i 2016, men et unikt og lokalt arbeidsmiljø. 

– Alt fra butikksjef til ekstrahjelper har et meget godt samhold seg imellom, og alle stiller opp for hverandre. Vi har et unikt arbeidsmiljø her, forteller assisterende butikksjef Bente, som også har ansvar for interiørdelen og Luxaflex.

Fordelen med lite miljø og få ansatte, er at vi blir bedre kjent med kundene våre

Bente hos TK Gulv & Interiør

Suksessoppskriften vår

Med seg har hun daglig leder, Vidar. Han har hele 26-års erfaring fra bransjen. Det er ikke tilfeldig at slagordet til butikken lyder som følger: "Vi gir deg mer å gå på!"

– Jeg har også ansvaret for TK-proff. Og det er utrolig gøy å se at dette har blitt en suksess allerede etter halvannet år. Her selger vi maling, sparkel og gulv til distriktets maling- og gulvleggerfirmaer, forklarer Vidar.

Resten av teamet består av Per Erik (malingsadelingen), Hans Petter (gulv og vegg/takpanel og Line (tapet). Ekstrahjelpene Marius og Siri bidrar i alle avdelinger.

– Fordelen med lite miljø og få ansatte, er at vi blir bedre kjent med kundene våre, og de treffer de samme ansiktene når de kommer innom, sier Bente og smiler.

Dette spør Hamar-folk mest om

Hvis du skulle beskrive butikken deres med tre ord, hva ville det vært?

– Fagkunnskap, service og inspirajonskilde, kommer det kontant fra Bente.

Det aller viktigste for Bente og kollegene er at TK Gulv & Interiør blir oppfattet som en butikk med bred fagkunnskap, og hvor kunden er i fokus. 

– Det skal være hyggelig å komme til vår butikk! Utviklingen de siste ti årene viser vel også at vi har gjort noe riktig. Omsetningen har doblet seg i denne perioden. Dermed har vi kunnet satse enda mer på det vi er gode på - nemlig gulv! Det er ingen i vårt lokalområdet som har så mye gulv på lager som det vi har! understreker Hans Petter.

Vi er jo veldig nysgjerrige, hva er det vanligste folk på Hamar spør om: 

– Rabatt. Ha-ha. Ellers spør de jo mye om råd angående farger, hva som kan kombineres og hva de kan bruke i de ulike rom. Kunden skal selv ta valgene, men vi hjelper dem på veien dit.

Hva kan du gjøre for å få en aldri så liten oppussing hjemme hos seg selv?

– Det letteste og billigste er å male. Her kan man skape et helt nytt rom bare ved hjelp av et par malingsstrøk, avslutter Bente.

Velkommen til en inspirerende og hyggelig handel i førjulstida!

Vinterens trender på gulv og interiør ...

* Gråtoner på gulv er fortsatt veldig i vinden. Tør å gå for noe annet!

* På interiørfronten handler det om å få "kosen" tilbake i rommet. Mye puter, lune, duse farger. Husk å bruke mye lys.

* Årets nye farger fra Jotun er inspirert av kryddermarkedet i østen. Mange varme, gode farger som passer til alle rom.

Legge nytt gulv? Her er sjekklista

1. Sjekk alltid undergulvet. Resultatet blir ikke bedre enn underlaget tilsier. Sjekk varen for feil, der har kunden og eventuelt håndverkeren et stort ansvar.

2. Sjekk at du har alt tilgjengelig leggeverktøy for hånden.

3. Velge "riktig" gulv til riktig rom. For eksempel vinylklikk m/kork til stue og soverom. Dette gulvet er lunt og mykt.

4. Til gang og kjøkken bør du velge en klikk i ren vinyl som tåler vannsøl. Har du en kald kjellerstue, kan et vegg-til-veggteppe passe fint.

VELKOMMEN IGJEN: Butikken ønsker at du skal sitte igjen med inspirasjon til oppussing - og ikke minst få svar på dine spørsmål.

Lokalhistorien vår:

* Butikken slik den fremstår i dag åpnet oktober 2006. På mange måter er TK-butikken en videreføring av den gamle Teppeland-kjeden som eksisterte i Norge fra tidlig 70-tall til årtusenskiftet.

* Produktmiksen er på mange måter lik, og noen av de ansatte har bakgrunn tilbake til den tiden. Hovedproduktet er salg av ulike typer gulv, og gulv står i dag for nær halvparten av omsetningen. Målsetningen er å nå tjue millioner.

Del artikkelen på Facebook