Har bestemt seg for hvem som blir ny Anno-direktør, men venter med offentliggjøringen

IKKE OFFENTLIG ENNÅ: Styreleder Axel Krogvig i Anno museum vil foreløpig ikke gå ut med hvem som er tilbudt jobben som ny administrerende direktør.

IKKE OFFENTLIG ENNÅ: Styreleder Axel Krogvig i Anno museum vil foreløpig ikke gå ut med hvem som er tilbudt jobben som ny administrerende direktør. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Styret i Anno museum har bestemt seg for hvem som blir tilbudt jobben som ny administrerende direktør. Styreleder Axel Krogvig opplyser at navnet blir bekjentgjort i løpet av uka.

DEL

Det var styremøte i Anno museum mandag, og der ble ansettelsen drøftet. Styreleder Krogvig vil foreløpig ikke si hvilken beslutning styret kom fram til, men han opplyser at navnet på den nye direktøren blir bekjentgjort i løpet av denne uka.

Anno museum har engasjert rekrutteringsfirmaet Mercuri Urval i arbeidet med å få på plass ny administrerende direktør etter Harald Jacobsens bortgang i juni.

På søkerlista, som tidligere er offentliggjort i Østlendingen, sto både Stig Hoseth, direktør for Skogmuseet og konstituert administrerende direktør i Anno museum, og Anne Strømmen, tidligere leder av Prøysenhuset på Rudshøgda.

Selv om styreleder Krogvig tidligere sagt seg fornøyd med søkerlista, har rekrutteringsfirmaet jobbet med aktive søk etter flere kandidater.

Artikkeltags