Gå til sidens hovedinnhold

Apelgren har bedt TV 2 forsinke lyd og bilde fra time-outene i finalekampene

Artikkelen er over 1 år gammel

Michael Apelgren har tatt kontakt med TV 2 for å be om forsinkelse i lyd og bilde fra timeoutene i finalekampene. – Får vi ikke det, må vi ta høyde for at ØIF Arendal er med i våre timeouter, sier Elverum-treneren.

Søndag er det altså duket for den første finalekampen mellom Elverum og ØIF Arendal.

Ordkrigen i forkanten av matchene er allerede i gang.

Torsdag anklaget Michael Apelgren ØIF Arendal for å lytte på motstanderens timeouter for så å sende informasjonen ned til benken.

TV-bilder viser flere episoder der arendalittenes assistenttrener følger nøye med på smartklokke og telefon, før han gir beskjeder til forsvaret.

Michael Apelgren tok dermed kontakt med TV2 for å be om forsinkelse i lyd og bilde fra timeoutene, men har foreløpig ikke fått svar.

– Hva vi gjør underveis i kampen, beror på hvilke forutsetninger vi jobber under. Om det ikke blir forsinkelser, må vi ta høyde for at ØIF Arendal er med i våre timeouter, sier Apelgren, som da vil tenke annerledes rundt hvordan han skal kommunisere med sine spillere.

Les også

Drama-garanti når Elverum og ØIF Arendal barker sammen til finalespill

 

– Hvordan har reaksjonene vært etter at dette ble en mediesak?

– Jeg lurer jo litt på hvor moral-politiet har blitt av, men det er ikke noe jeg bruker så mye energi på. For meg er det viktigst at timeoutene sendes med forsinkelse, slik det gjøres i Tyskland og Danmark.

Elverum har for øvrig fullt mannskap før finalene, og Apelgren melder om god stemning i gruppa.

– En sånn sak som dette med timeoutene er med på å gi oss motivasjon og energi inn mot matchene, konstaterer svensken.

Han er også forberedt på at Josip Vidovic, som pådro seg brudd i ankelen i seriefinalen mot Elverum i mars, er tilbake på parketten allerede søndag.

– Vi kartlegger i alle fall med at han er med, og så får vi gjøre de endringene som må til om det skulle vise seg at han ikke er det, sier Apelgren.

Du kan følge kampen kast-for-kast på Østlendingen.no fra kl. 20.15 søndag!

Apelgren: – Må ta høyde for at ØIF Arendal er med i våre timeouter 

Kommentarer til denne saken