22-åringen er ferdig med fjerde året på master i økonomisk styring ved Norges Handelshøyskole (NHH) i Bergen.

Tone har venner på skolen som har vært med på Accentures Summer internship tidligere og som nå jobber som konsulenter.

På den måten gis studentene et reelt innblikk i jobbhverdagen i et stort, internasjonalt konsulentselskap.

–Jeg ønsket å bli kjent med konsulentyrket og Accenture og søkte fordi jeg ville utvikle mine ferdigheter gjennom et veldig spennende opplegg, sier Tone.

Og Elverumsjenta måtte virkelig kjempe for å komme videre.

I år var det nesten 1300 søkere som kjempet om 34 plasser gjennom en lang intervjuprosess. For dem som kommer videre fra grovscreeningen og screeningintervjuet, venter en case-dag med individuelle intervjuer.

Halvveis i programmet er Tone fornøyd med Summer internshipet og ydmyk for at hun ble valgt ut til å være med.

-Dagene går veldig raskt her. Jeg lærer hele tiden og oppdager interesseområder jeg ikke visste at jeg hadde, sier Hanstad

Neste semester skal Tone på utveksling til San Diego, hvor nye utfordringer venter. Om veien videre sier hun at hun føler seg ganske sikker på at konsulentbransjen er den riktige veien etter studiene.

– Dette er en bransje der jeg fortsetter å lære nye ting hver dag, så sånn sett får jeg fortsette å være litt student etter NHH også, sier Tone.

Accenture har de siste årene tilbudt spennende sommerjobber, såkalte summer internships til studenter. I år har 1284 interesserte studenter søkt om stilling som summer intern. Det sier alt om hvor hard konkurransen er.

Fra slutten av juni og seks uker fremover skal 34 heldige studenter delta i sommerprogrammet og jobbe på reelle prosjekter internt hos Accenture eller ute hos ulike kunder. For eksempel hos Microsoft. Accentures summer internships blir på denne måten et samarbeid mellom utdannelse og næringsliv.