Egentlig ville de ha ham hele uka, men Moe syntes ikke han kunne ta fri fra skolen så lenge. Han skal trene med Rosenborgs junior/rekruttlag, og oppholdet skal avsluttes ved at han er med i en turnering i ABRA-hallen i Trondheim.

Har ikke passet tidligere

Rosenborg har lenge vært klar over Jan Sverre, og villet ha ham til nærmere ettersyn, men det har ikke passet for Elverum-gutten før nå.
- Elverums ledelse har gjort oss oppmerksomme på den lovende unggutten, og slike typer er vi alltid interessert i å se nærmere på, sier Per Winsnes, rekrutteringsansvarlig i Rosenborg.
- Det var akkurat på samme måten vi kom i kontakt med Dag Frode Hornseth, en spennende spiller som er blitt her, og har spilt på rekruttlaget mellom skade-fraværene som han dessverre har vært plaget med.

RBK er mye besøkt

Winsnes kan fortelle at de gjennom året har en del slike lovende unggutter på besøk, men ikke slik at det er gjestespillere der til stadighet. For Rosenborg er det viktig å utnytte mulighetene til å se eventuelle stor-talenter, ved siden av den stimulansen det er for slike unggutter å få vist seg fram i Norges beste klubb. Han røper også at de fortsatt holder et øye med Elverums unge keeper Lars Nordberg, som var der på trening i fjor høst.

Kanskje A-trening

I tillegg til de to treningene onsdag og torsdag og juniorkampene mot distriktslag fra Midt-Norge, antyder Winsnes at det kan bli snakk om ei økt sammen med A-laget for Moe, hvis det naturlig kan innpasses i opplegget.