Gå til sidens hovedinnhold

Jannicke sjokkerte mamma med sex

Artikkelen er over 19 år gammel

Mamma Signe Jarlum var ikke forberedt på datterens sexflørt, og holdt seg for øynene da Gry Jannicke Jarlum (40) viste fram videoen «Sex Me» for henne for første gang i går.

- Jeg kunne ha klart meg foruten dette, sa en sjokkert Signe Jarlum (64) til Hamar Dagblad etter å ha sett datterens video «Sex Me» på pressekonferansen på Oslo-utestedet Smuget i går.

Erotiske bevegelser

I videoen kliner Hamar-damen Jannicke - som nå kalles J-Diva - med menn og kvinner, hun er naken, simulerer SM-sex og gjør mange erotiske bevegelser.
Under hele pressevisningen på Smuget, hvor J-Diva holdt sin pressekonferanse, beskyttet mamma Signe seg med å holde for øynene. Etter seansen så hun bare ned mens datteren forsøkte å holde rundt henne.
- Det var første gang hun så hele videoen. Hun har fra før av hørt brøkdeler av låta og sett bare en liten flik av videoen, sa Jannicke etterpå.
Mamma likte ikke «Sex Me»:
- Jeg bruker å være vant med mye fra Jannicke. Videoen var ikke akkurat i min smak, sa mamma Signe.
- Hva tenker du nå?
- At hun er veldig ulik mammaen sin. Men hun får holde på med det hun vil. Noe av det hun har laget er veldig bra, og jeg liker den musikken hennes som ikke spiller så mye på sex, sa Signe.

Bifil sex

Kort tid etter var det tid for live pressevisning på scenen på Smuget. Mamma fikk se et par låter før hun ble beordret ut av sceneområdet. Jannicke skulle gi pressen et nytt sex-sjokk.
Og ganske riktig, i neste låt ålet hun seg opp og ned en halvt avkledd mann og en jente og simulerte sex i bevegelsene. Rundt Jannicke svirret to transvestitter under hele presseseansen.
- Jeg er bifil, proklamerte Jannicke stolt.
- Seksualitet og medmenneskelighet er to viktige temaer for meg. Etter å ha levd i New York i tre år, har jeg vært med på det meste, sier Jannicke.

Gir ut tre album på en gang

Når først Jannicke, eller J-Diva, gjør det så gjør hun det skikkelig: Hun gir ut tre separate album på en gang!
- Jeg hadde så mye låter inne at jeg klarte ikke å la være.
«Sex Me - transmission one» er et rent pop- og r'n'b-album. Her finnes blant annet singelen «Sex Me». Og balladen «Father», som er en hyllest til Jannickes far og store forbilde, kunstneren Jan Sturle Jarlum. En beveget Jannicke framførte låta i går til ære for sin syke far.
«The Golden Girl of Soul - transmission 2» er et soul og blues-album, der Jannicke spiller alle instrumentene selv: Tromme, bass, keyboard og gitar, i tillegg til at hun synger selv. Albumet er inspirert av det tre år lange New York-oppholdet hennes. Fra denne kommer singelen «Bad Fathermucker», som er kraftig inspirert av James Browns' legendariske «Sexy Motherfucker».
«The motherfucking Diva queen - transmission three» er det Jannicke kaller et «alternativt og crazy album».
- Dette er meg. Bare meg, slik jeg er.
Albumet spiller sterkt på sex.
Nå er platene gitt ut og Jannicke lover norgesturné, men Jannicke ville ikke snakke om «Svake mennesker»- eller UFO-perioden sin i går, og gjemte seg for pressen etter en kort spørsmålsrunde.

Kommentarer til denne saken