Syng deg gjennom sommerkvelden

Inviterer til konsert: Anne Bredvold og Arne Kynneggen håper så mange som mulig kommer til Åsnes Finnskog kirke for å høre "Musikk i sommerkveld".

Inviterer til konsert: Anne Bredvold og Arne Kynneggen håper så mange som mulig kommer til Åsnes Finnskog kirke for å høre "Musikk i sommerkveld". Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

For siste gang i år er det klart for musikk i sommerkveld.

DEL

Til helga er det sommerens siste «musikk i sommerkveld», konserten blir holdt i Åsnes Finnskog kirke. Denne gangen blir det med Roar Moe på trekkspill, Hege Cesilie Mobakk, Ida Kristine Kilen og Kine Evensen synger.

– Aller helst vil vi ha konserten ute, men med det ustabile været som er nå må vi bare vente og se til helga. Men er det fint vær så har vi det ute, og er det dårlig vær så går vi inn, sier Anne Bredvold i menighetsrådet.

Etter konserten blir det kaffe og kaker i kirkestua.

– Har det vært bra besøk på de andre «musikk i sommerkveld"-konsertene i år?

– Ja, det sies vel at dette er den beste sommeren som har vært. Så vi håper at mange tar turen hit og støtter opp om kirka vår, sier Arne Kynneggen.

– En ting som også er fint med å ha det ute er at folk ofte forbinder kirka med salmer, og det er ikke bare religiøse salmer her. På musikk i sommerkveld er det musikk, fastslår Kynneggen.

Menighetsrådet har også tatt ulike grep for å gjøre det pent på kirkegården i sommer. Kirka er malt og de har investert i nye bord og benker.

Artikkeltags