Tre fulle forestillinger på Vermundsjøen samfunnshus ble det denne gangen. Hadde de fortsatt enda noen dager, hadde det blitt fullt da også.

De som så forestillingen fikk i alle fall en glad inngang til jula. Og hvis en latter forlenger livet, blir det mange eldre i Åsnes en gang i framtida. For her satt latteren veldig løst.

Det var en rød trå gjennom forestillingen med Laffen i Rune Grenbergs skikkelse, og Krestian, i Pål Eriksmoens skikkelse, fikk en lur idé, nemlig å lage en tollstasjon i Posaasen. For det var vegen fra Järpliden til Posaasen som ble brukt en gang i tiden for å få brennevin kjøpt i Bograngen over grensa. Med de to nevnte i hovedrollene, ble det en ellevill historie.

Ellers var det mange perler blant de 21 numre i to akter. Ikke minst var det mange gode sanginnslag i forestillingen som Eva Vermundsberget har vært produksjonsleder for. Regi, musikalsk ansvar, trekkspill, piano og lyd sørget Øivind Roos for.

Ellers har hele apparatet til Åsnes Finnskog Teaterlag vært i sving. På scenen var Eva Vermundsberget, Kari Anita Bertelsen, Kristin Larsson, Line Sandbæk, Pål Helge Eriksmoen, Rita Sandbæk, Rita Sørlie, Roger Myhre, Rune Grenberg, Solveig Granheim, Sigurd Vermundsberget, Steinar Vermundsdammen og Øivind Roos.

I tillegg har mange hatt en rekke andre oppgaver som også måtte utføres for at det skulle bli tre kvelders suksess.