Seriegullet kan gå til Solør BK

SOLID: Anita Meiningen og Nora Kjellås kan juble over to nye seiere i eliteserien.

SOLID: Anita Meiningen og Nora Kjellås kan juble over to nye seiere i eliteserien. Foto:

Damelaget vant sine to kamper og herrene tok en sterk seier på bortebane. Det gjør at begge er med for fullt i medaljestriden i eliteserien i bowling.

DEL

Damelaget er til og med helt oppe i ryggen på ledende Trondheim BK. Det er lenge igjen til serieslutt til våren, og Solør BKs kvinner er nå så godt i siget at det er realistisk å kunne tro på at de kan forsvare det litt overraskende seriegullet de tok forrige sesong. Nå er det ikke lenger noen overraskelse om de klarer det. For laget har hevet seg ytterligere fra den sesongen.

Det viste de mot to sterke motstandere i helga med 8–4 mot så vel Frogner som Artic Strike. Det var bra spill av alle fire på laget med yngstejenta, Jenny Mathiesen, som storspilte i begge kampene.

GODE UNGJENTER: Jenny Mathiesen, til venstre, og Andrea Kvernhusløkken  har mange gode bowlingår foran seg.

GODE UNGJENTER: Jenny Mathiesen, til venstre, og Andrea Kvernhusløkken har mange gode bowlingår foran seg. Foto:

Herrelaget har en kamp mindre spilt enn de andre topplagene og vil med seier i den kampen også innta andreplassen på tabellen bak Trondheim BK.

Alexander Beck, Jens Mathiesen og Vetle Vålbekken var best i helgas seier 8–4 borte mot Drammen Tigers. Borteseier i bowling er alltid sterkt i en sport der hjemmebane alltid er en stor fordel.

Både dame- og herrelaget til Solør BK består av et par veteraner og mange unge spillere som gjør at Solør BK vil være et topplag i toppserien i mange år framover.

Briskebyen som også jakter medalje i herreserien, hadde spillefri denne helga, mens Hedmarks tredje eliteserielag, Glåmdals BKs kvinner, spilte 6–6 mot Arctic Strike. Foreløpig er laget på nedrykksplass, men med kort veg til sikker plass.

Artikkeltags