Sterk helg av Solør-damene

LEDER:  Solør BK`s damelag som leder eliteserien etter en sterk helg. Fra venstre Jenny Mathiesen, Nora Kjellås, Andrea Kvernhusløkken og Anita Meiningen.

LEDER: Solør BK`s damelag som leder eliteserien etter en sterk helg. Fra venstre Jenny Mathiesen, Nora Kjellås, Andrea Kvernhusløkken og Anita Meiningen. Foto:

(Frogner BK – Solør BK 6-6, Solli BK – Solør BK 5-7, Solør BK – Fyllingen BK 11-1). Fem av seks mulige poeng ble resultatet for damelaget til Solør BK i eliteserien i helga. Dermed holder laget førsteplassen på tabellen.

DEL

Nå er det riktig nok en tabell som halter litt. Frogner har to kamper mindre spilt og kan passere Solør BK med seier i begge disse. Derfor var det viktig at Solør klarte 6–6 på bortebane mot nettopp Frogner i helga.

I den kampen spilte unge Jenny Mathiesen med 821 poeng og 279 i siste serien. Med det var hun ett poeng bedre enn Frogners Heidi Thorstensen, som gjorde det veldig bra og snuste på en finale i World Cup for noen uker siden.

Med seieren 7–5 over Solli tok Solør til sammen tre sterke bortepoeng. Søndag knuste man så Fyllingen hjemme på Flisa. 11–1 ble det etter at Jenny Mathiesen igjen klemte til med sterkt spill, 882 totalt og en serie på 266 poeng.

Nå er det seriepause til midt i januar for damene. I den første kampen etter oppholdet er det returkamp mot Frogner hjemme i Bowlinghallen Solør. Den blir viktig i kampen om medaljene utover vinteren og våren.

Herrelaget ligger på andreplass i eliteserien og spiller ikke neste kamp før midt i januar. Klubben har nå to spillere, Jonas Dammen og Jens Marhiesen i VM-spill i Hongkong.

Slik spilte Solør-damene i helga:

Mot Frogner: Jenny Mathiesen 821, Andrea Kvernhusløkken 722, Anita Meiningen 703.

Mot Solli: Nora Kjellås 778, Anita Meiningen 738, Andrea Kvernhusløkken 687, Jenny Mathiesen 673.

Mot Fyllingen: Jenny Mathiesen 882, Andrea Kvernhusløkken 805, Nora Kjellås 750, Anita Meiningen 714.

Artikkeltags