(Hamar Dagblad)

Han jobber i dag i Computerworld, hvor han er redaktør, konferansesjef og prosjektansvarlig for event.

Oreld er utdannet ved siviløkonomistudiet på Handelshøykolen BI. Siden studiene har han hatt en rekke roller i mediebransjen, blant annet som journalist i Kapital og redaktør og journalist i økonomitidsskriftet Business Standard. Han har i tillegg hatt et stort engasjement gjennom ulike frivillige verv og sist som politiker i Hamar kommunestyre.

– Jeg er svært glad for at Oreld har takket ja til å bli prosjektleder innen samfunns- og gaveområdet i stiftelsen, hvor han skal jobbe sammen med Kristin Vitsø Bjørnstad som skal lede arbeidet. Oreld har et stort samfunnsengasjement og en erfaring som passer veldig godt for stiftelsen, sier direktør Tore Anstein Dobloug i Sparebanken Hedmark Sparebankstiftelse.

Stiftelsens formål er å forvalte eierskapet i SpareBank 1 Østlandet på en kompetent måte og videreføre sparebanktradisjoner gjennom å gi gaver til allmennyttige formål.

– Jeg gleder meg til å starte som prosjektleder for Samfunn og Gaver i Stiftelsen. Det er en organisasjon som er i ferd med å støpes og jeg ser fram til å jobbe sammen med veldig flinke folk for å skape noe unikt for Hedmark, sier Michael Oreld.