Åmot kommune og Rena tettsted har mange studenter, ansatte i Forsvaret og andre som pendler til og fra Rena, samt tilreisende turister på campingtur eller som er interessert i fisking.

Felles for alle som bor på Rena og tilreisende er at de bor eller besøker et veldig fint sted. Togtilbudet er fint og man kan reise både nordover og sørover til ulike tidspunkt, men man kommer seg ikke til Rena noe særlig senere enn klokken ni, dersom man reiser fra Hamar og Elverum.

Det er flere som kanskje jobber sent, ønsker å handle diverse ting og spise et godt måltid på restaurant før de reiser til Rena. Et utvidet togtilbud på kvelden gjør det mulig for meg og mange andre å reise tilbake til studiestedet Rena etter å ha handlet, spise på restaurant som er hyggelig på kvelden, besøke venner og familie og jobbe sent eller søke jobb et annet sted enn på Rena.

Det er mange ansatte i Forsvaret som akkurat har flyttet hjemmefra og studenter som har påbegynt sin utdanning, et alpinanlegg og hyttegrend som har besøkende som jeg er sikker på vil benytte seg av togtilbudet på kvelden for å reise hjem, besøke venner og familie og kunne reise til Rena.