– En skikkelig vitamininnsprøytning for det videre arbeid mot LS i august 2020, sa Jo Stuan.

Han leder hovedkomiteen for arrangementet på Terningmoen og han var både stolt og glad da signeringene var unnagjort og SpareBank 1 Østlandet inngikk avtalen som generalsponsor.

Konsernsjef Richard Heiberg og regionbanksjef Kjell Inge Bækken var også godt tilfredse med avtalen, som først og fremst Bækken har framforhandlet med ledelsen for LS i 2020.

– Det var ikke vanskelig å selge inn denne avtalen til konsernsjefen. Han ser på avtalen med gigant arrangementet, med cirka 6000 deltakere i Elverum fra den 7. til 14 august, som et av bankens mange viktige samfunnsoppdrag, sier Bækken.

– Ja, dette er dessuten fin merkevarebygging, og en god måte å gjøre banken vår enda mer kjent på, sier Heiberg, solung fra Våler, og føyer til:

– Her møter vi en fin kombinasjon av elite og bredde, noe som er midt i blinken for oss. Jeg føler at vi som bank også har litt av hvert å bidra med, sier konsernsjefen.

Jo Stuan sa det slik: – Vi er fryktelig glade for at SpareBank 1 Østlandet er med på laget. Nå har vi fått den store og tunge økonomiske aktøren på plass og dette betyr mye for de mange frivillige fra hele distriktet som står bak skytterfesten.

 

Han legger til at det i mange år har vært en intensjonsavtale mellom Sparebanken og LS-organisasjonen om et skikkelig sponsorat i 2020.

– Nå er papirene underskrevet, og vi jubler, sier Stuan, før han ga konsernsjef Heiberg et realt håndtrykk.

«Gled dere! Vi skal lage en folkefest i Elverum», står det på brosjyren som skytterne mottar under LS i Evje om en måneds tid.

– Og den festen vil vi være med på. Vi vil ha vår egen aktiviserings-park på Terningmoen og her kommer vi til å tilby litt av vært. Hva det blir under LS i 2020 er i tidligste laget å si noe om, men noe bra og populært blir det garantert, sier Bækken.

Dermed har altså LS-organisasjonen 2020 fått sin største – og trolig viktigste økonomiske samarbeidspartner på plass.