For under to uker siden kjøpte de buss - nå er de på Gatebil for første gang

FORNØYD: Gatebil-debutant Mats Paulsen er storfornøyd som fersk busseier.

FORNØYD: Gatebil-debutant Mats Paulsen er storfornøyd som fersk busseier. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Mats Paulsen (23) fra Frøya måtte kjøre sju timer for å komme seg til Gatebil. Det gjorde han med vennene sine i en buss de kun har eid i 11 dager.

DEL

Innkjøpet av bussen var i følge Paulsen svært spontant.

SE STOR BILDESPESIAL FRA GATEBIL 2017 NEDERST I SAKEN

– Jeg satt og festa med en kompis på mandag for snart to uker siden. På forhånd hadde vi snakka litt løst om at vi kanskje skulle ta turen på Gatebil, og plutselig sier han at han har funnet en buss til oss. Det var en kompis av han som skulle selge den og ville ha 30.000. Vi bød 12.000 og fikk bussen. Tre dager etterpå hadde vi den på EU-godkjenning, og da var det egentlig bare å kjøre på, forteller Paulsen.

Kjørte sjøl

Etter innkjøpet av buss kjøpte kameratgjengen også partytelt, og på onsdag satt de seg i bussen og begynte å kjøre i retning Våler. Siden ankomsten har gjengen kost seg stort, på det som er deres første tur på Gatebil.

– Vi kjørte fem kamerater nedover i bussen. En av oss har lastebilsertifikat, så han kjørte oss ned. Vi var framme i tre-tida onsdag natt. Da satt vi opp campen vår rundt fem-tida, og siden har vi egentiig bare holdt det gående, sier trønderen, som først og fremst er i Våler for fest og moro.

– Det morsomste her er festinga. I kveld spiller Katastrofe, og det blir sikkert veldig bra. Det er herlig å bare kunne drikke og ha det gøy.

Blir en fast tradisjon

Paulsen har fått et svært godt inntrykk av Gatebiltreffet på Våler, og han tror det blir en fast greie.

– Vi kommer til å komme tilbake hit hvert år. Garantert, sier Paulsen skråsikkert.

Man skulle kanskje tro at Paulsen var glad i biler ettersom han har reist så langt, men slik er det ikke.

– Jeg har ikke vært oppe på løpsbana i det hele tatt. Jeg har faktisk bare sittet i campen og drukket øl med de andre, sier han og ler. Og legger til:

– Jeg er jo interessert i bil, men ikke så mye som noen av de andre som er her. Jeg er nok mer interessert i å feste. Jeg kommer nok til å være her uten å være oppe på banen en eneste gang. Det er jo sikkert noen som synes det er spesielt, men sånn er det altså, avslutter den joviale trønderen.

Artikkeltags