Gå til sidens hovedinnhold

Birkebeinerrittet avlyses

Artikkelen er over 1 år gammel

Birken AS har besluttet å avlyse årets utgave av Birken Sykkelfestival som skulle vært avviklet siste helga i august.

Bakgrunnen for avlysningen er forlengelsen til 1. september av forbudet mot arrangementer med over 500 deltakere. Birken Løpefestival derimot, planlegges gjennomført lørdag 5. september 2020.

Birken AS har vurdert å flytte rittet til en senere dato, men ut fra en totalvurdering er konklusjonen at sykkelfestivalen må avlyses.

– Vi er veldig lei oss for at sykkelfestivalen ikke kan gjennomføres i august. Vi uttrykker samtidig full forståelse for det forlengede arrangementsforbudet fra nasjonale myndigheter, sier daglig leder i Birken, Eirik Torbjørnsen til Birken.no.

– Vi tenker på våre trofaste deltakere, frivillige og nære samarbeidspartnere som har sett fram til årets sykkelfestival. Nå er det bare å se fram mot neste år og nytt Birkebeinerritt. Sett av datoen lørdag 28. august 2021 – vi kommer tilbake med nærmere informasjon om påmelding til neste års arrangementer.

Birken AS vil innen utgangen av mai komme tilbake til hvordan selskapet vil håndtere allerede påmeldte deltakere til Birken Sykkelfestival og hvilke eventuelle valg disse vil bli tilbudt.

Kommentarer til denne saken