Se Birken direkte på Østlendingen.no

VI SENDER BIRKEN: Nyhetsredaktør i Østlendingen, Jan Morten Frengstad (t.v.) er programleder for vår Birken-sending, mens Tor Bergebakken er ansvarlig for produksjonen.

VI SENDER BIRKEN: Nyhetsredaktør i Østlendingen, Jan Morten Frengstad (t.v.) er programleder for vår Birken-sending, mens Tor Bergebakken er ansvarlig for produksjonen. Foto:

For første gang skal Østlendingen sende Birkebeinerrittet direkte på våre nettsider. Følg Norges største sykkelritt fra start til mål på Østlendingen.no lørdag.

DEL

Vi har opprettet et eget studio rett ved starten på Rena, der programleder Jan Morten Frengstad og sykkelekspert Steffan Hartz Repshus skal lose seerne gjennom sykkelfesten fra kl. 07.30 til kl. 11.00. Vår utegående reporter Rune Hagen skal snakke med spente deltakere og andre sykkelentusiaster i startområdet.

I sendingen kommer man i tillegg tett på rytterne langs løypa via droner, kameraer på følgemotorsykler og stasjonære kameraer. I målområdet blir det intervjuer av utegående reportere som tar tempen på de som har fullført de 86 kilometerne. Og dem er det mange av. Rundt 10.000 birkebeinere skal i aksjon i de ulike rittene lørdag formiddag.

Birken arrangeres for øvrig for 27. gang denne helgen, og tradisjon tro strekker løypa seg fra Rena sentrum til Håkons Hall på Lillehammer.

Rittet ser du ved å klikke deg inn på denne linken:

Se Birkebeinerrittet 2019 direkte

Artikkeltags