Selv ikke et rundkast stoppet Ragnhild, som også vant trippelen

MERKE NUMMER 75: I Birkensammenheng tok Åslia-syklisten Ragnhild Bolstad sitt 75. merke med klasseseier på lørdagens Birkebeinerritt.

MERKE NUMMER 75: I Birkensammenheng tok Åslia-syklisten Ragnhild Bolstad sitt 75. merke med klasseseier på lørdagens Birkebeinerritt. Foto:

55-åringen knuste all motstand i klasse 55-59 år, og tok et nytt steg mot målet - 100 merker totalt i Birkensammenheng.

DEL

– Dette gikk faktisk utrolig bra. Selv om det var tungt i perioder, bløtt i løypa og motvind, ble det et meget godt ritt for min del, sier Ragnhild Bolstad, Åslia, etter at hun vant klasse 55–59 år helt suverent. Nesten ett kvarter var hun foran sin nærmeste konkurrent.

Fikk smakt på gresset

Det eneste som ble en skikkelig utfordring for Ragnhild var da hun forsvant over sykkelstyret og fikk et ublidt møte med grasbakken.

– Da jeg kjente at alt var i orden med meg, og at ikke sykkelen var ødelagt på noen måte, var det bare å tråkke på videre og innkassere en seier, og ikke minst et merke, sier hun med et bredt smil.

Med denne seieren nådde hun målet om sitt 75. merke i Birkensammenheng.

Men det stoppet ikke der, for Ragnhild gikk til topps også på trippelen, ski, løp og sykkel, for første gang i sin lange Birken-karriere.

Artikkeltags