Northug kastet seg i bilen og forsvant

FORSVANT: Alle var interesserte i å snakke med Petter Northug etter hans debut i Birkebeinerrennet, men han selv kastet seg i bilen og forsvant

FORSVANT: Alle var interesserte i å snakke med Petter Northug etter hans debut i Birkebeinerrennet, men han selv kastet seg i bilen og forsvant Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Alles øyne var rettet mot Petter Northug da han kom inn i målområdet under Birkebeinerrennet. Men hovedpersonen selv var ikke interessert i å snakke med noen og kastet seg i bilen og forsvant.

DEL

Rennet startet i svært kaldt vær på Rena. Det var en tøff dag på jobben for langløperne som gikk under blå himmel fra start til mål.

Petter Northug deltok i sin første Birken. Han kom som en overraskende påmelding for arrangøren fredag formiddag. Med vel to mil igjen til mål lå Northug over elleve minutter bak teten. Dermed havnet han også til slutt langt bak vinneren Andreas Nygaard. Northug endte til slutt på 102. plass, 24 minutter bak vinneren på tiden 2.57.48

Northug ankom målområdet i pulje med flere andre skiløpere, men alle var først og fremst interesserte i å høre hvordan løpet hadde vært for Birken-debutanten. Alle presset på og stormet rundt Northug, men han selv var absolutt ikke interessert i år snakke med noen av mediene. Han ble fort ført bort ifra målområdet og inn i bilen til Team Northug før bilen forsvant.

LES OGSÅ:

Artikkeltags