Paulsbyen norgesmester – igjen!

Artikkelen er over 4 år gammel

Robert Paulsbyen måtte gå opp en vektklasse for å få motstand i årets NM. Det hindret ham definitivt ikke fra å sikre seg en suveren NM-tittel.

DEL

Ingen av utøverne i Paulsbyens vektklasse (-91 kilo) turte å møte elverumsingen i NM, og dermed måtte 33-åringen gå opp til +91-kilo for å få motstand.

I finalen ventet bosniske Elmin Zivcic, en 105 kilo tung kickboxer, som Paulsbyen tidligere har sparret med.

Det ble tidlig klart at bosnieren hadde lite å stille med mot Paulsbyens slag- og sparkkombinasjoner, og han fikk knapt registrert noen treff hos dommerne.

– Det kan godt hende at han fikk litt dårlig betalt, for jeg føler at kampen var tøffere enn det kanskje så ut som, sier Paulsbyen til Østlendingen, og legger til:

– Han er stor og tung, og jeg merket at jeg ble sliten mot slutten der. Samtidig følte jeg at jeg hadde relativt god kontroll!

BILDESERIE:

Og den nybakte norgesmesteren hadde også meget god støtte fra publikum i Bjølsenhallen i Oslo:

– Jeg får faktisk høyere skuldre og blir mer nervøs av å bokse på hjemmebane enn jeg blir når jeg er på stevner i Europa. Her var det mange elverumsinger som heiet meg fram, og det kjente jeg på nervene, avslører Paulsbyen, som imidlertid hadde lite å være nervøs for.

– Det er alltid godt å ta en NM-tittel, konstaterer den åttedobbelte norgesmesteren fra Elverum.

Ø-TV: Se intervju med Paulsbyen øverst i saken!

LES OGSÅ: Ingen vil møte Paulsbyen

Ø-TV: Se Østlendingens dokumentar om Paulsbyen

Ø-TV: Se Paulsbyen sikre NM-tittelen her

Artikkeltags