Foreløpig ingen bud på Markus-eiendommen i Leiret

IKKE SOLGT: Markus-eiendommen i Elverum sentrum ble lagt ut for salg i fjor sommer.

IKKE SOLGT: Markus-eiendommen i Elverum sentrum ble lagt ut for salg i fjor sommer. Foto:

Flere har snust på Markus-eiendommen i Elverum sentrum, men ingen bud er lagt inn i løpet av et drøyt halvår på markedet.

DEL

– Vi har hatt litt interesse, men uten at det har resultert i noen bud. Det er jo en stor eiendom, og en høy prisklasse, sier megler Ingar Finstuen hos Innlandet Næringsmegling.

Selskapet bistår Petter Markus med salget av to bygårder i Storgata 6A og 8 i Leiret. Samlet pris er 22,9 millioner kroner. Eiendommen ble lagt ut for salg i sommer, men er ikke lenger å finne på finn.no.

– Vi har tatt en pause i markedsføringen. Vi trakk annonsen rett før jul, og jeg skal ta en prat med eier i løpet av de neste ukene om hva vi gjør videre, sier Finstuen.

Han poengterer at eiendommen fortsatt er til salgs, og at ny salgsannonsen vil bli lagt ut etter hvert. Om det skjer allerede i vinter, eller til våren, er ikke avklart. Finstuen vet heller ikke om man kommer til å justere prisantydningen før neste salgsframstøt.

Storgata 6A er bygget i krysset mellom Storgata og Elvarheimgata, der Markus-familien i mange år drev klesforretning. DNB Eiendom og Lille Måltrost er blant leietakerne i dag. Eier er Markus Eiendom AS. Storgata 8 er hybelhuset i bakgården, som eies av selskapet Hybelgården AS.

Artikkeltags