Det er Ingar Ottosen som selger eiendommen sammen med søsteren. De arvet stedet fra sin mor, som igjen arvet det fra personen som sist bodde på stedet.

– Han flyttet derfra i 1991. Siden har det ikke bodd noen på stedet, sier Ottosen til Østlendingen.

Det var Hamar Arbeiderblad som omtalte saken først. HAs journalist har tatt bilder inne i hovedhuset. Det har Ottosen valgt å avstå fra.

I annonsen på Finn.no bruker han kun bilder tatt utendørs på eiendommen.

– Noe annet ville være å skremme folk. Slik jeg ser det er dette ei stor tomt. Ikke noe annet, sier han.

 

I annonsen på Finn.no heter det blant annet at eiendommen antakeligvis ikke har sett vann og grønnsåpe på mange tiår. Låven på eiendommen har blant annet blitt offer for flere snøtunge vintre og har kollapset.

– Her anbefales det en kanne bensin og en fyrstikk, slår Ottosen fast i annonsen.

Til tross for den begredelige tilstanden til bygningsmassen på eiendommen, har han hatt mange henvendelser på eiendommen.

– Annonsen har passert 5.000 visninger, til tross for at jeg la den ut for salg på søndag. Interessen har vært heftig og veldig bra. I løpet av uka kommer det mange på visning, sier han.

I dag er eiendommen om ikke annet teknisk sett et gårdsbruk. I framtida kan det kanskje bli en liten flyplass.

– Det var en som ringte meg i går. Han ville anlegge flystripe på eiendommen fordi han hadde en kompis som drev med fly. Eiendommen skulle visstnok være stor nok for en liten flystripe, forteller Ottosen til Østlendingen.