Gå til sidens hovedinnhold

Bakke-hytta i Trysil legges ut for salg - igjen

Artikkelen er over 5 år gammel

Den enorme hytta til Svein Erik Bakke i Trysilfjellet er lagt ut for salg nok en gang, med en prislapp på 22,9 millioner kroner.

Det er Petter Birkrem hos PrivatMegleren Ullevaal, som skal stå for salget. Det var også han som solgte Schumacher-hytta i fjor.

LES OGSÅ: Solgte hytte for 500.000 kroner over takst i Trysilfjellet

Birkrem sa tidligere i år at hyttemarkedet i Trysilfjellet virkelig er på vei oppover.

Nå er altså Bakke-hytten lagt ut for salg igjen, etter at meglerfirmaet EONY prøvde å selge det i fjor høst.

SE BILDEGALLERI NEDERST I SAKEN!

Helt unik

Hytta, som ble bygd i 1997, er på snaue 700 kvadratmeter fordelt på fire bygninger - en hovedhytte, en gjestehytte, et stabbur som er innredet for beboelse og en stor dobbeltgarasje. Tomten er på 3,5 mål. Foruten alt av hva en «vanlig» hytte har, så kan man her få blant annet egen spa-avdeling og stor vinkjeller.

– Dette er den mest komplette hytta jeg har sett. Den er helt unik. Som et Soria Moria-slott, sier Birkrem til Østlendingen. Han har ikke vanskelig for å finne positive adjektiver for å beskrive denne eiendommen, som er prissatt til 22,9 millioner kroner.

Prisrekord?

Nå ser han ikke vekk fra at det blir ny prisrekord på hyttesalg i Trysilfjellet.

– Når jeg solgte Schumacher-hytta var det prisrekord i Trysil, med 20,8 millioner kroner. Den hytta lå ute til 22 millioner. Denne hytta her er større og antagelig lettere å selge til kommersielt bruk. Jeg har troen på at denne kan omsettes til ny rekordpris, sier Birkrem som ikke lar seg skremme av at hytta har vært ute på markedet før.

– Jeg har en god portefølje med rundt 1700 solgte enheter i Trysil, og de store hyttene som har vært til salgs er det stort sett jeg som har hatt. Men det er et spesielt marked, så du kan ikke bare legge den ut og tro at den er solgt på en uke, sier Birkrem.

Allikevel har han allerede hatt visning på hytta, til en som ønsker å drive den kommersielt og lage en slags luksusutgave av hytteutleie.

– I dag blir den eid av syv forskjellige som deler på den. Det er også en måte å gjøre det på. Du har ikke mange kjøpere på en sånn hytte i Trysil, men jeg har virkelig troen på denne, sier Birkrem.

Bildeserie

Hytte til 22,9 millioner

 

Kommentarer til denne saken