(Hamar Dagblad)

Det har gått tre år siden forrige gang, men mellom fredag og søndag er Boligmessen tilbake i Hamar.

Prosjektleder Toril Hallan fra arrangøren Compass Fairs forventer myldrenede liv, og har invitert 100 eksperter til eventen.

– Vi har fått til en veldig bra messe på Hamar i år. Temaet bolig fenger her i Hedmark; det ser vi på oppslutningen på vår Facebook-side. Publikum kan glede seg til å snakke med mange kunnskapsrike fageksperter, og få hjelp til prosjekter til bolig, hytte og utemiljø, frister hun.

– Mange vil finne sitt nye bad, vaskerom eller kjøkken på messen, tipser Hallan. Og det blir et godt utvalg av byggevarer som gulv, dører, vinduer, tak og trapp.

For uterommet blir det muligheter til å se vinterhager, sommerstuer og lysthus som kan forlenge utesesongen i tillegg til sesongaktuelle varer som solskjerming, hagemøbler, fundamentering, belegningsstein, kantstein og mur.

- Otto Robsahm, best kjent som «Sinnasnekker’n», kommer lørdag og søndag for å holde foredrag og konkurranser, og «Handy Girl» og «Ballongslippet» er populært.

– Vi skal også oppfylle en drøm for en heldig vinner. Delta i «Jakten på Otto» på messen, så blir du med i trekningen av oppussing med Otto og hans team – verdt hele 1 million kroner, avslutter Hallan,