Gå til sidens hovedinnhold

Mager helg for Solør BK´s elitelag, men damelaget og andrelaget rykket opp

Artikkelen er over 4 år gammel

(Frogner–Solør BK 8-4, Solli–Solør BK 9-3, Mascot–Glåmdal 10-2). Eliteseriehelga ble mager for så vel Solør BK som Glåmdal BK. Trondheim BK (med Christer Aker) har nå gullet godt nede i lomma. Solør og Glåmdal kommer begge til å få medaljer.

Solør BK ligger på sølvplass i øyeblikket, Glåmdal BK på bronse. Hvem som får hva av de to er ikke helt klart.

Men var elitehelga mager, ble det ellers en meget bra helg for Solør BK: Damelaget er klare for eliteserien igjen etter seire Trønderstrike og Sølvkula, og andrelaget for herrer er klare for opprykk til nest øverste serie.

I tillegg skal femtelaget spille kvalifisering mot Ringerike om opprykk til 2. divisjon.

– Vi visste at førstelagets kamper mot Frogner og Solli ville bli vanskelige på bortebane. Begge spilte for å sikre plassene sine i eliteserien. De hadde begge alle sine beste på plass. Vi kunne tatt poeng mot Ringerike, men gjorde det ikke. Vi får medalje når sesongen er over, og det skal vi ikke klage over i comebacksesongen på øverste nivå. Og nå skal vi glede oss over opprykket for damene og andrelaget. At vi får et herrelag på nest øverste nivå som skal spille med seks mann hver kamp, gjør at mange nå får jevnlig matching på høyt nivå. Så helga ble totalt sette veldig bra for Solør BK, sier lagkaptein Gjermund Mathiesen.

I andrelagets kamp mot Fossen spile Jørgen Mathiesen 300 i sin åpningsserie mot Fossen. Han ligger i vannskorpa til spill på eliteserielaget nå etter solid matching på andrelaget.

Solør BK 2 er suverene i sin andredivisjonsavdeling og altså klar for nivå ti i ligaspillet i norsk bowling.

Kommentarer til denne saken