Solør BK startet med seire på alle nivåer

SOLID: Unge Alexander Beck viste solid spill da SOlør BK åpnet eliteserien med seier.

SOLID: Unge Alexander Beck viste solid spill da SOlør BK åpnet eliteserien med seier. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Solør Bowlingklubb fikk en skikkelig pangstart på seriespillet. Det ble seire for klubbens samtlige lag fra eliteserien for menn og kvinner til og tredjedivisjonslaget.

DEL

I herrenes eliteserie var det lokaloppgjør mot Briskebyen BK som er tilbake i toppserien igjen etter et år i 1. divisjon. Briskebyen tok ledelsen 3-1, men Solør BK snudde kampen og vant til slutt 8–4. Solør BK hadde kun én kamp denne helga, mens Briskebyen lørdag fikk 3–9 i sekken mot Mascot i Bergen.

Glåmdal BK var også i Bergen i helga og fikk samme behandling som Briskebyen BK, altså tap 3-9-

Ellers var Solør BK´s kvinner i eliteserien i storslag på hjemmebane og feide en av seriefavorittene, Solli BK, av banen med 9–2.

Solør BK 2 i nest øverste serien vant to kamper i helga. Fredrikstad BK ble slått 9–3 og Brage BK fra Drammen, som rykket ned fra eliteserien i vår, med 10–2.

I eliteseriekampen mot Briskebyen BK var Alexander Beck og Andreas Skoglund best med 669 og 664 poeng. Daniel Bergstrøm med 650 var beste Briskebyen-spiller.

Elin Mathiesen og Anita Meiningen storspilte med henholdsvis 795 – og 764 poeng mot Solli BK, og der fulgte ungjentene Andrea Kvernhusløkken og Nora Kjellås opp med pene 722 og 643 poeng og sikret laget en pen skalp.

Jørgen Mathiesen viste solid spill i begge 1.-divisjonskampene med 636- og 705 poeng i de to kampene mot Fredrikstad og Brage.

Tobias Eriksson var med sine 675 poeng beste Glåmdal-spiller mot Mascot i Bergen. Bjørn Einar Rudshagen viste solid spill med 656 poeng i den kampen.

Artikkeltags