Storspill av Alex og Jørgen – men bare uavgjort for Solør BK

BRA AV ALEX:  Alexander Beckspilte sterkt, men jubelen ble behersket ettersom det bare holdt til uavgjort for Solør BK.

BRA AV ALEX: Alexander Beckspilte sterkt, men jubelen ble behersket ettersom det bare holdt til uavgjort for Solør BK. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

(Solør BK – Glåmdal BK 6-6, Briskebyen BK – Glåmdal BK 4-8). Jørgen Mathiesen åpnet med 279 i sin første serie. Alexander Beck avsluttet med 269. Men Glåmdal BK hadde en svenske i toppslag og det jevneste laget. Dermed ble det bare uavgjort for Solør BK i søndagens eliteseriekamp.

DEL

Nå er Solør BK fire poeng bak Trondheim BK. Det er langt fram til sluttstatus skal settes. Men det kan bli vanskelig å hente inn trøndernes forsprang. Hjemmekampene må vinnes.

Men samtidig skal Glåmdal BK ha ros for en sterk helg med en knallsterk borteseier mot Briskebyen der Øyvind Haugen hadde 719 poeng. I den kampen åpnet Briskebyens Erland Lund med full pott og 300 poeng i første serien og 735 poeng totalt.

Solør BK var storfavoritt hjemme mot Glåmdal. Hjemmebane betyr veldig mye i bowling. Men Glåmdal BK kom inspirert etter seieren over Briskebyen og knep overraskende ett poeng.

Solør åpnet sterkt og vant første runde 3–1 etter storspill av Jørgen Mathiesen med 279 poeng. Andre runde endte 2–2 og to poengs forsprang til Solør før siste serien. Der kom Glåmdal for fullt anført av Magnus Johansson som ble kampen store spiller med 719 poeng. Samtidig handlet Solør BK mye i avslutningen. Bare Alexander Beck var på vanlig nivå og berget uavgjort.

Solør BK manglet Jonas Dammen i denne kampen. Det var nok forskjellen på seier og uavgjort denne gangen. Men det skal ikke ta glansen av Glåmdal BK og den bedringen de har vist etter en skral start tidlig i høst.

Skuffende for Solør BK, selvsagt, men hvis ballen er rund i fotball, kan også kula i bowling være det til gagns iblant.

GOD I SVERIGE: Solør BKs damelag hadde fri fra seriespill i helga. Den anledningen benyttet unge Jenny Mathiesen til å gå til finalen i en stor svensk kvinneturnering.

GOD I SVERIGE: Solør BKs damelag hadde fri fra seriespill i helga. Den anledningen benyttet unge Jenny Mathiesen til å gå til finalen i en stor svensk kvinneturnering. Foto:

Ellers er det verd å ta med at unge Jenny Mathiesen, Solør BK, storspilte i en stor kvinneturnering i svenske Norrköping i helga. Hun var i finalen sent søndag ettermiddag. Der ventet sju kamper i alle mot alle i finalen. Vi kommer tilbake senere med sluttresultatet.

Artikkeltags