Alex storspilte

STORSPILTE:  Alexander Beck kan show etter imponerende spill i innledende runder. Alle foto: Sverre Viggen

STORSPILTE: Alexander Beck kan show etter imponerende spill i innledende runder. Alle foto: Sverre Viggen

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Alexander Beck fra Hof spiller for Glåmdal BK. Fredag kveld storspilte han i junior-NM på Flisa og leder klassen 49 poeng foran Jonas Dammen fra Solør BK.

DEL

Og ikke nok med det - Benjamin  Brendengen fra Glåmdal fulgte opp så bra at det virkelig skal storspilles i de siste innledende puljene lørdag for at Beck - Brendengen ikke skal sikre seg doublegull.

Jonas Dammen åpnet best, men fikk etter hvert et par serier under 200 pinner, og det holdt ikke mot Alexander Beck som avsluttet med knallsterke 247 og 235 og leder yngre gutt før semifinalespillet lørdag og finalespillet søndag. 

Hof-gutten spiller med en slik selvtillit i øyeblikket at han skal bli vanskelig å vippe ned fra førsteplassen.  Men det er langt fram til singelgullet skal deles ut søndag.

Gullkampen i yngre gutt står mellom landslagkompisene Beck og Dammen.

I eldre gutt stemte det ikke helt for favoritten Jens Mathiesen, Solør BK. Han leder klassen sin etter innledende spill fredag. Men lørdag spiller blant andre Brian Kjær fra Mascot, Bergen.  Han kan  true Mathiesen i eldre gutt.

Henrik Furuheim fra Elverum BK spilte bra i eldre gutt, men fikk sitt sammenlagtresultat ødelagt av en dårlig andreserie. Med normalt spill i den serien ville han vært helt i toppen.

Artikkeltags