Gå til sidens hovedinnhold

Bowlingen i Hamar får ny eier og nytt navn

Artikkelen er over 1 år gammel

Bowling 1 i Hamar er kjøpt opp av kjeden Lucky Bowl. Nå lover den nye eieren et friskere tilbud i byen.

Lucky Bowl er i dag Norges ledende bowlingselskap med totalt 14 bowlingsenter. Nå blir kjeden totalt 20 sentre etter at de kjøper seks nye sentre, blant dem hallen i Hamar.

– Vi er veldig glade for å ønske Bowling 1-sentrene velkommen inn i Lucky Bowl. Det er seks bra senter som kompletterer våre steder perfekt. Alle disse sentrene skal nå bygges om til å passe inn i vårt konsept og vi gleder oss veldig til å sette i gang med denne jobben, forteller Rune Skandsen, gründer og daglig leder av Lucky Bowl i en pressemelding.

Overfor Hamar Dagblad utdyper Skandsen hva som skal skje i Hamar:

– Nå skal vi lære å kjenne plassen og byen, og etter hvert skal vi freshe opp bowlinghallen og skape et bedre produkt for Hamar.

Lucky Bowl startet i Stavanger i 2015:

– Vi ville gjøre om bowling til noe freshere og mer moderne, og kombinere det med folks forventninger rundt opplevelsen av å gå på en bar eller en restaurant. Vi følte at bowling ikke hadde fulgt med i tiden, og vi har lyktes i å skape en plass der flere folk kommer inn. Nye kundegrupper har strømmet til, også de som tidligere har tenkt at bowling er litt traust, sier Skandsen.

– Hva skal skje i Hamar?

– Litt tidlig å si. Hallen i Hamar har vært driftet bra, men det blir en oppgradering og vi skal ha mer fokus på matdelen. Vi tar med oss det beste fra Bowling 1 og kombinerer det med det beste fra Lucky Bowl.

Bowling 1 Holding AS eies av Stig Werner Hansen og Ståle Johansen og vil etter transaksjonen bli en betydelig aksjonær i Lucky Bowl. Ståle Johansen vil fortsatt være aktiv i den løpende driften og Stig Werner Hansen vil gå inn i styret.

– En milepæl både for Bowling 1 Holding og oss personlig. Dette er riktig utvikling både for våre sentre og våre ansatte. Sentrene har utviklet seg både kvalitetsmessig og innholdsmessig i de 29 årene siden jeg startet i Hamar i 1991, sier Stig Werner Hansen, daglig leder i Bowling 1 Holding AS i pressemeldingen.

Foruten Hamar-avdelingen kjøper Lucky Bowl opp Bowling 1-sentrene i Drammen, Jessheim, Moss, Strømmen, og Trondheim. Lucky Bowl vil ha en total omsetning på 180 millioner kroner.

Kommentarer til denne saken