Elverum en god nummer to i bærekraftige bygg

STOR OPPMERKSOMHET: Klasseromsmodulen på Hanstad ble nummer to i konkurransen Gullhammeren, og fikk stor oppmerksomhet.

STOR OPPMERKSOMHET: Klasseromsmodulen på Hanstad ble nummer to i konkurransen Gullhammeren, og fikk stor oppmerksomhet. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Elverum kommune ble en god nummer to i kampen om Gullhammeren i Det Norske Byggmøtet onsdag, slått på målstreken av Omsorgsbygg Oslos Lia barnehage.

DEL

Ordfører Erik Hanstad, innkjøpsrådgiver Morgan Johansen og enhetsleder Hans Erik Skari var alle til stede på Det store Byggmøtet i Oslo der byggebransjen møtes for å lære av hverandre og presentere nye byggtekniske løsninger.

Det var klassromsmodulen i massivtre ved Hanstasd skole som var Elverums bidrag i konkurransen.

Elverum har tidligere blitt tildelt Innlandets trepris for det samme bygget.

– Elverum fikk stor oppmerksomhet, og ble beskrevet som en av de to beste av de beste. Hanstad skole var et forbildeprosjekt, for kvalitet og bærekraft, og nominasjonen i denne klassen henger høyt, med fokus på brukerperspektiv, inneklima, innovasjon og bærekraft, forteller Hans Erik Skari glad etter avgjørelsen.

– Bygg21 kommer til Hanstad skole for en høytidelig markering av 2 plassen. Elverum prydet hele første siden av programmet, og hadde en helside der vi fikk presentert kommunens bærekraft ambisjoner i Ydalir, Lillemoen, Hanstad med mere. Vi er kjempefornøyd, og gratulerer Omsorgsbygg Oslo med 1 plassen, sier Hans Erik Skari.

Artikkeltags