Gå til sidens hovedinnhold

Champions League-trøbbel for Elverum

Elverum skulle ha tatt imot Luc Abalos tidligere lagkamerater i PSG om bare to uker. Men innstrammingene i innreisereglene har ført til at man har måttet be om å flytte matchen.

– Vi har ikke fått bekreftelsen på det, men den kampen kan ikke gå i Norge, sier sportslig leder i Elverum, Bjørnar Myren, til TV 2.

Håper for Elverum er at det holder med å utsette PSG-kampen, og at det toppidrettsprotokollen deretter blir gjeninnført. Elverum kommer til å spille sin neste bortekamp, mot Kielce, som oppsatt, skriver TV2.

– Vi vinner litt tid på at vi ikke skal spille før 18. februar. Jeg håper vi får tilbake de mulighetene vi hadde til å ta lag inn. Hvis ikke må vi ut på europaturné, det er ikke noe alternativ å trekke seg, sier Myren til kanalen.

Elverum har igjen fire hjemmekamper i CL-sesongen. I tillegg til PSG, skal også Vardar Skopje, Porto og Pick-Szeged etter planen gjeste Terningen Arena.

Om regjeringen ikke åpner opp, blir alternativene enten å reise rundt for å spille en turné av bortekamper, eller å samle motstanderne på ett sted.

– Det blir en økonomisk belastning, men vi mener vi skal finne en løsning, mener Myren.

På spørsmål fra TV2 om hvor mye det vil koste klubben, svarer han følgende:

– Vi har ikke regnet på det ennå. Det vi taper på er publikum, som vi ikke får uansett, og så vil det jo koste å reise, påpeker han.

Fra før er det kjent at Elverum Håndball har brukt et millionbeløp på korona-testing av spillerne i forbindelsen med Champions League-kampene.

Les også

Sjokkregningen: Må koronatestes for 1,5 millioner kroner for å spille Champions League

Kommentarer til denne saken