Medina-konserten og to quizkvelder finner sted på Budor Gjestegård, henholdsvis tirsdag, fredag og lørdag i vinterferieuka. Men programmet starter allerede mandag 17. februar, med hundekjøring i Koiedalen i regi av Hedmarksvidda Husky.

Tirsdag kveld er det duket for intimkonsert med artisten som ble verdenskjent da han deltok i American Idol i 2011, og som siden har flyttet til Norge og stiftet familie med Silje Skylstad Gotaas. Chris Medina var med i Århunderets stemme på TV2 og deltok også i den norske Melodi Grand Prix-finalen i fjor.

Onsdag 19. februar byr Budor Gjestegård på swingkveld med Mr. Ray, som for øvrig også underholder tirsdag kveld etter Chris Medina-konserten.

Torsdag er det kjelkekveld i skianlegget, og fredag blir det aktiviteter og skilek med Risse, før det rigges til utekino på plassen utenfor Gjestegården. Utekino er blitt tradisjon på Budor, og denne gang blir det norgespremiere på filmen Fjols til fjells.

Quiz med Drillo og Scheie er også i ferd med å bli tradisjon i Løten. I vinterferien kjører de to runder, fredag og lørdag kveld, og her blir det nødvendig med påmelding av lag og bordbestilling til Budor Gjestegård, opplyser arrangørene.

Lørdag 22. februar på dagtid blir det Bondens marked, mer hundekjøring og Risseløype i Koiedalen. For andre gang arrangeres Munch vinterfestival i samarbeid med Løten kommune. Det er en utendørs kulturfestival med mange gratis aktiviteter for barn og unge.

Løiten Almenning er til stede på Budor fra mandag til og med fredag, hvis noen ønsker en prat om hytteplaner eller andre ting som berører området.

Og skulle noen være i tvil; det er full vinter og over en meter snø i Løtenfjellet, til glede for alle som vil ut på ski.