Anne Nørdsti i toppform

SKAL SWINGE KOPPANG: Lørdag kveld er det Anne Nørdsti og band som inntar scenen til mart'nsfesten på Koppang. (Foto: Jan Kristoffersen)

SKAL SWINGE KOPPANG: Lørdag kveld er det Anne Nørdsti og band som inntar scenen til mart'nsfesten på Koppang. (Foto: Jan Kristoffersen)

Artikkelen er over 5 år gammel

Lørdagens mart'ns-fest på Koppang blir, om Anne Nørdsti får det som hun vil, en kjempefest for alle.

DEL

Etter en meget travel vår og første halvdel av sommeren, er Anne Nørdsti med band klar for å få østerdøler, og andre, ut på dansegulvet under Kaupangermart'n lørdag kveld.

– Jeg gleder meg veldig til å komme tilbake til Koppang, sier Anne Nørdsti, som onsdag kveld spiller på den store dansebandfestivalen i Malung i Sverige. Da deler hun scenetid med Lasse Stefanz, og bygger opp toppformen i forkant av lørdag kveld.

Prisvinner

Forrige uke var Anne med bandet på Sel og spilte, og lørdag kveld, mens de spilte i Mausund, fikk de beskjed om at de hadde vunnet Gullskoen som årets danseband.

Det var plata «Danser i måneskinn» som begeistret folket så mye at det ble en ny pris på alvdalsjenta og hennes medmusikanter.

– Veldig morsomt å igjen være en prisvinner, sier Anne Nørdsti, som har vunnet priser i bøtter og spann før.

Nesten hjemmebane

Ser en på spilleplanen til Anne Nørdsti utover sensommeren og høsten er det på Koppang som er spillestedet nærmest hjembygda Alvdal.

– Det håper jeg betyr at mange kjentfolk også kommer for å høre på oss. Og ikke minst slenge seg ut på dansegulvet. Jeg har kjempegode minner fra sist jeg var på Koppang, husker ikke nøyaktig årstallet, men stemningen var kjempebra. Ja, en kan nesten si det var litt vilt. Så jeg håper vi får til noe lignende også på lørdagens mart'nsfest, sier Anne som lover full trøkk fra scenen.

LES OGSÅ: Slik er programmet dag for dag under årets mart'n

Artikkeltags