SPILLVERKET.NO: Det er litt over to år siden vi først satte våre bein i den mystiske undervannsbyen Rapture i Bioshock

Siden den gang har designer Ken Levine forsvunnet fra prosjektet og intet mindre en fem forskjellige utviklerteam har fått ansvaret for å drive videre en av de siste års mest spennende spillserier.

Men klarer de, med så mange kokker med på laget, å holde spillet fokusert på den gode spillopplevelsen? Svaret er ja.

WEB-TV: - Så pent at øynene detter ut

Garantert suksess

Bioshock 2 er en god oppfølgern, og et veldig solid spill som tar deg med tilbake til den mystiske verdenen vi ble så glad for et par år siden.

Det samme gode gameplayer et tilstedet og hovedhistorien letter på sløret om bakgrunnen til de små jentene som spankulerer rundt i undervannsbyen med en beskyttende storpappa på slep. Likte du det originale Bioshock, kommer du garantert også til å like oppfølgeren.

Ikke hakeslipp

Flerspillerdelen fungerer også utmerket og tilbyr mye moro som et tillegg til hovedhistorien. Kjappere gameplay og mer action gjør den til et godt alternativ dersom du trenger et lite avbrekk fra enspillerdelen.

Bioshock 2 er et flott spill som mangler lite, men samtidig et det ikke mye nytt å spore. Spillet mangler den hakeslippfølelsen som man opplevde da man utforsket Rapture for første gang, og selv om spillet er tro mot originalen på alle måter, skulle jeg likevel gjerne sett 2K presentere mer nytt enn de gjorde.

Men for all del, en kjempegod spillopplevelse venter deg i Bioshock 2.

Les hele anmeldelsen av Bioshock 2 på Spillverket.no

Siste anmeldelser på Spillverket:
Dante's Inferno - Ganske hyggelig i Helvete
Divinity 2: Ego Draconis - Flambert orkekjøtt er en god ting
Vancouver 2010 - Det er ikke bare snøen som mangler i OL-byen