Alt handler om å berge plassen

Foto: Wenche Norberg-Schulz

Foto: Wenche Norberg-Schulz

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Sportsredaktør Norberg-Schulz mener i tirsdagens Østlendingen at Elverum Fotball har inntatt en «Titanic-holdning», og ikke innser at klubben kan rykke ned fra PostNord-ligaen. La meg først slå fast at dette ikke på noen måte er holdningen på Elverum stadion.

Både spillere, trenere, støtteapparat og klubben for øvrig er enige om at årets sesong ikke er god nok, og vi er fullt klar over hvordan tabellen ser ut to runder før slutt i årets sesong. Alt handler om å berge plassen. For å bruke ditt bilde: vi er allerede i livbåtene og ror det vi makter.

Før årets sesong mistet vi en rekke gode, lokale spillere. Spillere som har vært sentrale i prestasjoner og tabellplasseringer som er blant de beste i klubbens 112-årige historie. Å miste så mange rutinerte nøkkelpersoner på en gang ville vært vanskelig for alle fotballklubber, eller for alle andre organisasjoner for den del. En stor utskiftning får følger for både miljøet i garderoben, for det sportslige og for tilskuertallene. Dette er faktorer som henger sammen og vi er mange som jobber hver dag for å bedre klubbens situasjon på alle områder.

For det er mange som bryr seg om Elverum Fotball – det kan jeg forsikre deg om, Norberg-Schulz.

Jeg brydde meg da klubben endte på 6. plass i 3. divisjon bak Stange og Sander i 2007 og jeg brydde meg da Elverum rykket opp til OBOS-ligaen etter en fantastisk sesong i 2016. Jeg og mange andre, både i Elverum og utflyttede elverumsinger, vil bry oss i morgen og i fremtiden. Selv om tilskuertallene i en dårlig sesong kan tyde på noe annet.

Vi sees på Trasop kunstgress på lørdag, Wenche!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken