Hva velger næringslivet i Elverum?

Av
DEL

Meninger
Hva tenker dere som driver næringsliv om utviklingen i Elverum? Og hvordan vil det påvirke stemmegivningen deres ved dette kommunevalget? De borgerlige, det vil si Høyre, Sp, Frp, Venstre og Team Elverum, har hatt flertall og ordføreren i 8 år (flertallet har de i realiteten hatt i 10 år, etter at Team Elverum brøt ut fra Arbeiderpartiet i 2009). Uansett hvor mye de forsøker å bortforklare og å gjøre Arbeiderpartiet medansvarlig; de har hatt 18-17 flertall i kommunestyret i alle saker gjennom disse årene.

Innbyggerveksten flater ut, sysselsettingen går ned, respekten for planverket er minimal («ja til alt»), mangelfull byutvikling, manglende avklaring av overordnet vegsystem og fraværende næringsutvikling. Når de borgerlige ikke har klart å få til dette i løpet av 8-10 år, hvorfor gi dem 4 år til? Alt dette vil Elverum Arbeiderparti arbeide aktivt for å gjøre noe med! I tillegg har de borgerlige brukt opp kommunens reservekapital (fond), som var på over 80 millioner kroner da Erik Hanstad overtok som ordfører for 8 år siden. Og de har kjørt tjenestegjennomganger/innsparinger i kommunens virksomhet på +/- 50 millioner kroner de siste 2-3 årene.

Per tiden er det ikke stort mer å effektivisere i Elverum kommune, uten å spare oss helt til fant. Robek? Trekker vel hverken folk eller bedrifter hit? Og eiendomsskatten? Tja, den blir dere vel ikke kvitt uansett, ser det ut som. Elverum trenger en forandring nå – et nytt og bedre flertall! Bruk stemmeretten – stem på Elverum Arbeiderparti.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags