Engerdalsdagene betyr mye

Av
DEL

Leserbrev
Engerdalsdagene er er flott tiltak for bygda vår! Engerdalsdagene gir så mye til bygda med et arrangement som ser både ung og gammel! De har konserter, boder, matservering, alkoholservering, folk og liv.

De aller fleste i bygda hjelper til og er med på dette arrangementet. Vi har hovedkomiteen som jobber natt og dag, året rundt. De starter uken etter engerdalsdagene er ferdig med å planlegge, booke artister og ordne dette arrangemente. Vi har crewet som også jobber natt og dag, fra mandag til søndag hele uka. Vi har frivillige fra rundt om i bygda som hjelper til, alt ifra å komme med pålegg til gratis-frokosten vi har, til å være festvakt på kveldene. Uten alle disse frivillige hadde det ikke blitt noe engerdalsdagene.

'Jeg har fått med meg at det er noen som ikke er fornøyd pga. feks pris på arrangementet, dette synes jeg er dårlig. De som mener det er «for dyrt» kan ikke ha vært på mange festivaler rundt om i Norge. Alt koster penger men det engerdalsdagene gjør for bygda kan man ikke sette er pris på. Alt i fra artister til gratis kake til alle besøkende koster penger. Det ligger så mye bak dette arrangementet som folk ikke skjønner. Til alle som hjelper til, stiller opp og nyter dagene; TUSEN TAKK.

Til dere andre som klager og ikke er fornøyd; bli hjemme.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags