Fortsatt liv for Løten Nærstasjon

Av
DEL

Leserbrev
Jeg setter utolig stor pris på den støttene og de bidragene, som kommer inn for å hjelpe Løten Nærstasjon ut av kneika. Vi Løtensokninger er kjent for dugnadsånd og for å hjelpe de som trenger det. Vi hjelper hverandre.

På Løten Stasjon har det vært drift og liv siden 1862. Vi innfødte sier ikke i Sentrum, men vi sier på Stasjon. Dette viser hvor forankret Stasjonen er i livene våre. Og så fattig det blir i Løten uten liv på Stasjon. Alle giverne er postive til videre drift, Bane Nor er positive og mange andre. Vi ser at det nytter. Dialogen med Bane Nor er god, og jeg og vi gir oss ikke før vi kan gå framtida lyst i møtet med fullt fokus på våren og sommeren og ikke snøen som falt i fjor.

Jeg er sikker på at enda flere vil følge sine pårørende til Kafe Forglem Meg Ei ( Nærstasjonens egen Demenskafe ), flere vil oppleve kulturelle innslag fra lokale utøvere, flere vil kjøpe Pultostpai og Kurompe og ikke minst ta del i og oppleve den deilige og spesielle atmosfæren.

Kjære Sambygdinger og andre. Med den Spleiseaksjonen som er i gang kan vi alle være med å bidra slik at vi fortsatt kan oppleve alt dette. Det er lagt opp slik at man kan gi valgfritt beløp. Dette fordi jeg vil involvere alle, og gi alle muligheten til å gi det de måtte evne. Jeg er takknemlig for alt. For dere som vil bidra på annen måte, så ta kontakt.

Jeg er optimist, det er vår ute, så la oss alle bringe våren og sommeren tilbake til Løten Nærstasjon.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags