Frp blir ødelagt

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevJeg ser med skrekk og gru på hvordan "mitt parti" Frp, blir ødelagt innenfra av egne tillitsvalgte. Jeg ser hvordan "Hyenene" slår til, når de blir utfordret politisk. Da produserer de ei "dritt-pakke", mot utfordrerne og ekskluderer dem fra partiet ved hjelp av sine støttespillere, når de som er angrepet forsvarer seg.

Spisse albuer, løgner og politisk trakassering, og for sikkerhetsskyld trekker de også inn familien og private saker, som har lite med politikk å gjøre. Noen av disse menneskene fjernet en av partiets ordførerkandidater ved forrige kommunevalg, for at han var en konkurrent. Nå fjerner de en kandidat til lederstilling i det nye Innlandsfylket, som for en måned siden ble tatt ut til partiets elite-skolering. Forstå det den som kan.

Man lurer hele tiden på hvem blir det neste offeret? Det ser faktisk ut som at om det er en person som ønsker gjøre noe politisk, så skal vedkommende vekk, til fordel for "Bendelormene" og den grå masse, som har partipolitiske "fora er" som et sosialt oppholdssted, og et sted hvor man kan hente ut noen kroner.

Så hvem vil være med i et slikt parti hvor disse "Bendelormene" sentralt og lokalt, får herje fritt?

Undertegnede er selv et "offer" for denne utviklingen, hvor løgner, halvsannheter, utelatelse av fakta og "klipp og lim", er brukt for å oppnå en agenda. Så hvem vil være med i et slikt parti hvor disse "Bendelormene" sentralt og lokalt, får herje fritt?

Hvem kan stå på stand, og fremme partiets politikk i disse dager, hvor kameler er hovedretten og "Bendelormene" er mer interessert i egne fordeler enn politikken? Dette er en tragisk utvikling i et parti hvor kjerne politikken virkelig er noe man burde kjempe for. Jeg antar at Anders Lange roterer sikkert i sin grav, og Carl I. Hagen gremmes sikkert, når han ser denne utviklingen.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags