Sammen tar vi Løten videre

KLAR: Jørn Arild Flatha takket nominasjonsmøtet etter at han ble valgt til ny ordførerkandidat for Løten Ap.

KLAR: Jørn Arild Flatha takket nominasjonsmøtet etter at han ble valgt til ny ordførerkandidat for Løten Ap. Foto:

Av
DEL

MeningerMedlemmene i Løten Arbeiderparti har vedtatt sitt program og sin liste for kommunevalget 2019. Det er et godt program som viser retning for framtidas Løten og ei sterk liste med kandidater som skal jobbe fram våre løsninger. Det forplikter å være med på lista – uansett hvilken plass man står på. Vi må alle jobbe sammen for de gode løsningene. Medlemmene har vist oss stor tillit og vi må vise oss tilliten verdig. Det betyr at vi skal stå på for å ta Løten inn i framtida. Det som er bra skal vi bygge videre på – det som ikke fungerer så bra må bli bedre.

Vi er garantister mot konkurranseutsetting av velferdstjenester og vi er garantister for at kjøkkenet på Helsetunet skal bestå.

Våre barn er vår framtid. Barnehage, skole og SFO skal fungere til det beste for den enkelte. Vi skal gjennomføre prøveprosjekt med utvidet åpningstid i barnehagen og vi skal øke antall lærlinger i kommunen.

Våre barn skal være godt rustet til å gjennomføre videregående opplæring etter barne- og ungdomsskolen. Det er mye som spiller inn og bidrar til at våre unger skal klare det. Elevenes kompetanse og karakterer fra grunnskolen har mest å si for om de gjennomfører videregående skole. Som skoleeier skal vi jobbe for at elever i Løtenskolen skal ha minimum 40 grunnskolepoeng ved fullført skolegang. Da sikrer vi at de godt rustet for framtida.

Som skoleeier skal vi jobbe for at elever i Løtenskolen skal ha minimum 40 grunnskolepoeng ved fullført skolegang

Alle må ha like muligheter til å delta i samfunnet og på skolen. Vi vil at det skal være full mobil- og bredbåndsdekning i Løten og at vi skal digitalisere skolen.

Arbeidsplasser skaper vekst i Løten. Vi vil fortsette å løfte fram lokalmat og lokale produsenter av dette, samt beholde kommunal støtte til Pultost- og Akevittdagene som utstillingsvindu for lokalmat. Løten skal ha tilbud om næringstomt på dagen.

Sammen skal vi jobbe for et livskraftig Løten og sammen tar vi Løten inn i framtida!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags