MDGs våte drømmer

Av
DEL

LeserbrevGrønn Ungdom uttalte forleden at de nå ønsker at kyllingproduksjonen skal legges ned, helt i tråd med hva dyrevernfantastene i DVA og NOAH ønsker. Vi ser hva disse gjør med pelsdyrnæringen nå forresten, men det er en helt annen debatt.

Jeg mistenker forresten at mange av Grønn Ungdoms medlemmer er medlemmer i disse organisasjonene, uten helt å vite hva en slik nedleggelse betyr eller hvordan et fjøs ser ut.

En annen sak MdG nå ønsker, er økende satsing på seterdrifta, nettopp for å holde vårt kulturlandskap i hevd. Og her jeg helt enig, økt satsing på setring, flere beitedyr, gir det reneste kjøtt og melk.

Men her kommer det store spørsmålet til MdG. Hvordan skal man oppnå en økende satsing på setring i de beiteprioriterte områder, når MDG i et annet åndedrag ønsker flere rovdyr, utvidelse av forvaltningsdsonen for ulv?  Hvor ønsker MDG at den økte satsingen skal skje, når halve Sør Norge nå snart er mettet av rovdyr?  Skal bøndene lære krøtterne å springe fra rovdyr?  MDGs våte drøm blir med sin politikk kun en drøm.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags