Tilfeldig at Pensjonistpartiet øker i omfang?

Av
DEL

LeserbrevFordi - "Vi lever", synger Wenche Myhre. "For livet skal vi slåss, så lenge det går blod igjennom oss"! Hvem er vi? Kan det ikke nettopp også være en knapp fjerdedel av Norges innbyggere med en million pensjonister og 300 000 uførepensjonister? Som ikke skal forbli de stilletiende som ikke gjør krav på å bli likebehandlet og verdsatt! Pensjonistpartiet jobber godt, og bruker nå tid og krefter på å være synlig på mange viktige saker, som gir partiet støtte. "Vi som hører med til dem, som vil stikke hodet frem. Vi lever". Ja stikke hodet frem blir tvingende nødvendig i fremtidig politikk!

Partiet må bli representert på Stortinget! Det er på høy tid! Hedmark har en utmerket fylkestingskandidat i Helge Thomassen, i så måte. Fordi vi har saker som har stor og ren fokus på Norges kulturarv, på grunnlovens og rettsstatens idegrunnlag, og på en styrking av folkestyret. Der svikter mange partier, og er ikke mye i fare å bli tapt? Og for å påvirke, er mange, solide og erfarne pekefingre virkelig nødvendig.

Pensjonistpartiet krever lik lønnsutvikling, og mange av pensjonistene har ikke råd, noe de tier i skam og stillhet med, for å følge store økonomiske utfordringer. I Våler kommune er det mange uførepensjonister leste vi nylig, samtidig med at eiendomsskatten økte med hele 145 %. Alle skjønner at dette regnestykket ikke går opp i annet enn null, eller et svar på minussiden. Eiendomsskatt er en av våre kjernesaker. Andre saker er plassering av aleneboende i skatteklasse 2, og 
å utvide lånegrensene for bolig til aleneboende. Derfor er våre saker for bredden i samfunnet.

Vi har saker som har stor og ren fokus på Norges kulturarv, på grunnlovens og rettsstatens idegrunnlag, og på en styrking av folkestyret

Mange mennesker har jobbet i åresvis og betalt skatt, og vært stolte av arbeidsplass og innsats. "En er svak og en er sterk, vi er begge mesterverk, vi lever". Pensjonistpartiet er partiet som best bærer kulturen videre med å være de som "ser", og verdsetter de som også står i jobb? Der f eks Ap med Raymond Johansen og co banker på dører i Groruddalen, uten å samtidig oppsøke minst like mange arbeidsplasser og eldres møteplasser, så trer partiet frem i helt et annet lys enn på mange, mange år. Hvor mange er ikke misfornøyd med å jobbe og ikke bli verdsatt av de som styrer politisk? Er ikke arbeidsfolk så viktige lenger? Alle vil bli sett og verdsatt for en jobb som utføres. Ikke fordi man tilhører en eller annen samfunnsgruppe, bare helt enkelt fordi man er med å støtter opp i samfunnet med sin arbeidsinnsats, som for heldige friske, er en ren selvfølge. "Noen stupte for en sak, minnesteinen står der rak. De lever." Vi må aldri glemme minnesteiner, vår kulturarv, noensinne! Støtt Pensjonistpartiet, meld deg inn nå, og kjenn på samhørigheten dette brede og gode fellesskapet står for! Da får vi til mere!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags