Ambulansen gir oss trygghet

Av
DEL

Meninger
Lokalisert på Otnes står ambulansen klar til å kjøre hele døgnet. Ny bil og med topp moderne utstyr. Båra er oppredd. Inne i et nybygget lokale sitte erfarne sjåfører klare til å rykke ut, og utrykninger gjør de en til to ganger daglig.

I Rendalen har ambulansen en times kjøring til lokalsykehuset på Tynset eller en og en halv til regionsykehuset på Elverum. Noen ganger er det minuttene som teller, det vet de som jobber i ambulansen i Rendalen veldig godt. Derfor er de i beredskap!

Vi skal ha trygghet i hele Norge. Å sørge for sikkerheten i hele landet er et sentralt offentlig ansvar.

Befolkningen de gir tjenester til varierer gjennom året etter hva som skjer i Rendalen og nabokommunene. De gir tjenester til alle som er på hytta, på festivaler eller kjører gjennom bygda. Veistandarden er viktig for framkommeligheten, de kjører uansett,- men igjen så kan det være minuttene som teller.

Mange føler stor takknemlighet for den profesjonelle måten ansatte i ambulansen ha operert på i vanskelige situasjoner. Omsorg og varme, effektive og med en ro som gir trygghet for den det gjelder. Takk for den jobben dere gjør! Dette er en viktig del av den lokale beredskapen for helsehjelp i hele Norge. Tjenester nær folk!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags