Bevar Sykehuset Innlandet Elverum

Av
DEL

Meninger
Jeg heter Kari Wigaard og har snart bodd 3 år i Elverum sammen med mannen min og vi trives veldig godt. Vi har et lite småbruk på vestsida som vi er mye på om somrene, men det blir noe helt annet og bo her fast. Vi har også barn og barnebarn i nærheten . Det jeg ønsker å skrive litt om er helsetjenesten her som vi er veldig fornøyd med.

Når det gjelder sykehuset innlandet her i Elverum er vi meget fornøyd, hvor vi begge har vært innlagt på og vært å tatt undersøkelser på. Dette sykehuset må alltid få bli her i Elverum. Fantastisk flinke, og dyktige leger og flinke og hyggelige sykepleiere som virkelig står på i jobben sin. Jeg har snakket med endel sykepleiere som jobber 50 prosent men ønsker 100 prosent stilling noe politikere bør tenke skikkelig over. Det betyr så mye og de fortjener det og de skal tas på alvor. De kan jobben sin og på Elverum sykehus kan man føle seg trygg og godt varetatt.

Politikere tenk over dette og sørg for at leger og sykepleiere kan føle seg trygge i jobben sin og føle at de blir hørt selv om sykehus strukturen i Hedmark/Oppland skal omorganiseres.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags