Valgmuligheter i Åmot

Av
DEL

LeserbrevÅmot Arbeiderparti bruker valginnspurten til erklære seg selv som eneste alternativ til å skape ro og forutsigbarhet i Åmot kommune. Først vil jeg si at det er svært gledelig hvis Åmot AP nå har bestemt seg for å bidra til å skape ro og forutsigbarhet i Åmot, uansett valgresultat. De som har fulgt med i Åmotpolitikken de siste årene har nok fått med seg at Åmot AP ikke har vært en del av løsningen på å skape ro og forutsigbarhet, men en stor del av problemet.

Som representant for et løsningorientert parti, som setter innbyggernes beste foran politisk ideologi, har Åmot Høyre samarbeidet godt med alle de ulike partiene i Åmot. For oss i Høyre er de gode løsningene viktigst, ikke hvem som foreslo de. Når Åmot AP og SV derimot går hardt ut i valgkampen og erklærer at Åmot skal bli sosialistisk (hva det nå enn betyr?), så oppfattet ikke vi i Åmot Høyre det som noen invitt til et bredt politisk samarbeid.
Vi i Åmot Høyre er opptatt av at ungene i Åmot skal ha gode barnehager og gode skoler, enten de er offentlige eller private. I et sosialistisk Åmot vil de private tilbudene trolig forsvinne, hvis AP/SV skal være tro til ideologien de vil innføre. Det samme med privat eiendomsrett, i et sosialistisk Åmot vil man kunne forvente sterkere offentlig styring og mindre valgfrihet for innbyggerne.

Jeg tror de fleste velgerne i Åmot er omtrent som meg. De bryr seg ikke så veldig om hvem som styrer. De er derimot opptatt av at politikerne skal lytte mer enn de snakker, være løsningsorienterte og at de skal engasjere seg i samfunnet også utover politikken, til det beste for Åmot. Jeg har derfor tro på at Åmots innbyggere ikke lar seg forføre av politisk retorikk, men stemmer på de man tror vil gjøre en best mulig jobb for alle innbyggere i Åmot. Åmot Høyre kan garantere at en stemme til oss, er en stemme til forsvarlig forvaltning av fellesskapets ressurser, til det beste for Åmot. Godt valg!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags